Drumul către celebritate – Lorenzo Cristian

Emisiunea Românii au talent lansează artiști pe bandă rulantă. Important este să ai un talent și să-l pui în valoare cât mai bine pentru a te putea califica în semifinale. Cine ajunge până aici este un fel de mică vedetă și are șanse mari de promovare. Nu vreau să mai pomenesc de cei care câștigă marele trofeu. Îmi amintesc că într-unul din ani, a fost ales câștigător un dresor de câini. Cred că acum are ditamai afacerea.

lorenzo-cristian-minPromovare ca prin magie

De fiecare dată, în semifinale apare și câte un număr de magie. Nu știu dacă aceste numere sunt făcute 100% de concurenți sau sunt ajutați de cei din staf-ul emisiunii. Ar fi interesant să pot elucida acest mister. De exemplu, Lorenzo Cristian a fost unul dintre semifinaliști și o dată cu apariția la această emisiune a devenit mult mai cunoscut. Așa a început să aibă cereri pentru petreceri private, evenimente corporate sau chiar petreceri pentru copii.

Chiar dacă Lorenzo Cristian a devenit cunoscut în ochii telespectatorilor o dată cu emisiunea, el s-a făcut remarcat cu mult înainte. În primă fază a cochetat cu dansul și ulterior și-a descoperit că are talent în arta magiei și a iluzionismului.

Spectacolul Visul Meu susținut pe scena teatrului din Timișoara

Lorenzo Cristian este un timișorean legat foarte mult de orașul care l-a consacrat. El susține spectacole constante în Timișoara și aseară a avut loc un spectacol extraordinar, plin de emoții și suspans.

VISUL MEU – este o poveste de viață transformată într-un spectacol de magie/iluzionism, prin care cel mai titrat iluzionist român, Lorenzo Cristian, dovedește că visele pot deveni realitate.

lorenzo-cristian-visul-meu-minEu nu am putut ajunge pentru că distanța atât de mare ne-a despărțit, dar am putut vorbi cu buna mea prietenă Corina care a avut un bilet la acest spectacol și eram tare nerăbdătoare să aud de la ea primele reacții la cald referitor la acest spectacol care promitea să fie unul de excepție.

Magicianul Lorenzo-Cristian a pus în scenă un spectacol unic în România, prin decor, recuzită și efecte speciale. Personaje magice care apar, dispar, levitează și se transformă. Totul s-a întâmplat pe durata a două ore pline de magie, în care suspansul, drama și comedia combinate cu inexplicabilul te fac să trăiești diferite stări. Finalul, care este extrem de emoțional m-a convins că omul poate realiza orice își propune.

Ce părere aveți de numerele de magie și iluzionism? Sunteți tentate să vedeți un astfel de show?

You may also like

2 comentarii

  1. n-am fost niciodata la un spectacol de magie. Doar in copilarie am avut odata un magician invitat la gradinita si am fost fascinata de trucurile lui. Mi-ar placea sa asist la un astfel de eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.