Parfumul perfect pentru ea si pentru el

Un parfum te poate scoate în evidenţă şi cred că oricine își dorește să lase în urma ei un parfum plăcut. Recunosc că mi s-a întâmplat e câteva ori să întreb … ce parfum ai folosit?

Vreau să vă povestesc despre cele mai noi parfumuri pe care le-am achiziționat. M-am gândit să vin în întâmpinarea voastră cu o idee de cadou de Crăciun pentru doamne sau domni.

Thierry Mugler – Alien

Povestea acestui parfum este lungă. Acum 4-5 ani o colegă foarte cochetă și simpatică a trecut pe lângă mine și am simțit un miros puternic dar plăcut. Am așteptat câteva zile și mi-am făcut curaj să o întreb ce parfum folosește. Thierry Mugler Alien a răspuns ea senină. Recunosc că nu auzisem până în acel moment de acest parfum și primul gând al meu a fost că nu este unul cunoscut și că ar avea un preț accesibil. Am fost surprinsă să văd că acesta era un parfum scump și că în acel moment îl puteam admira doar în vitrină. Mi-am luat rapid gândul de la el și am încetat să mai visez o perioadă.

Thierry Mugler Alien

Astă vară, când ne-am întors din vacanța noastră din Grecia, ne-am oprit la Dutty free-ul de la graniță să vedem ce parfumuri au mai apărut și ce ne mai atrage atenția. Aveau acolo tot ce vroiai și ce nu vroiai. Inițial am vrut să îmi aleg un parfum mai ieftin dar încurajată de soțul meu mi-am luat parfumul mult dorit.

Mi-am ales varianta cea mai mare de parfum pentru că am considerat că este cea mai convenabilă.

Mirosul este unul puternic dar în același timp plăcut și foarte persistent. Predomină notele picante și lemnoase ceea ce mă duce cu gândul că este un parfum special pentru vreme rece.

Este de preferat dacă vă luați acest parfum să nu folosiți o cantitate prea mare de parfum pentru că persoanele mai sensibile vor fi deranjate de miros. Pentru mine acest parfum este perfect. Parfumul l-am achiziționat din duty free-ul pe care îl găsiți la granița Grecia – Bulgaria. Vă recomand să vă opriți dacă ajungeți în zonă pentru că nu veți pleca cu mâna goală.

Îmi trec pe listă și următoarea dorință: Armani Idole!

invictus

Paco Rabanne – Invictus

Paco Rabanne și Jean Paul Gaultier sunt firmele de parfum pe care soţul meu le preferă. Invictus este unul din cele mai noi parfumuri de la Paco Rabanne și pe care și-l dorea dar pentru că avea prea multe parfumuri nu a fost o prioritate acesta. Pentru că l-a găsit la un preț bun și pentru că a profitat de comanda pe care am plasat-o eu pe site a cumpărat şi el un parfum.

invictus2

Invictus este un parfum persistent și puternic. Cred că vă puteți închipui că și-a ales cel mai mare parfum pentru că diferența de preț era mult prea mică. Dacă tot faceți o investiție și știți că acel parfum este unul care este pe placul vostru este păcat să nu profitați.

You may also like

26 de comentarii

  1. Primul parfum l-am avut si eu dar nu am fost incantata. Am preferat sa il dau. Am incercat sa ii dau o sansa, m-am dat de cateva ori cu el dar , in final, am renuntat.

    1. Cred ca tine si de personalitatea fiecaruia. Sunt convinsa ca nu este pe placul tuturor! Imi pare ru ca te-a dezamagit.
      Ca si sfat iti recomand sa folosesti un tester si abia apoi sa iti iei parfumul pentru ca nu este nevoie sa cheltui foarte multi bani

  2. Alien l.am mirosit o data prin douglas, parca, dar nu e chiar genul meu. Eram curioasa ca toata lumea vorbea de el, era pe toate gardurile, sa zic asa, dar nu m.a dat pe spate. Pentru sotul meu as alege oricand 1 million de la paco rabane <3

  3. Eu admir doar sticla la parfum pentru ca nu suport sa il folosesc. Ammirosit si eu ALien la o prietena si cand l-am incercat pe pielea mea si-a schimbat mirosul si nu mi-a mai placut 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.