Lenjeria modelatoare – soluția mămicilor după naștere

Femeile sunt ființe deosebite! Nu sunt adevărate eroine doar prin faptul că dau naștere copiilor, dar și prin curajul cu care îi cresc și îi educă apoi, prin efortul pe care îl depun pentru a fi la zi cu toate, multe având chiar și carieră profesională.

Desigur, din afară lucrurile vor părea mereu mai simple, însă realitatea este cunoscută doar lor. Numai ele știu câte sacrificii fac pentru a le oferi copiilor tot ceea ce au nevoie pentru o creștere frumoasă și sănătoasă. Doar ele știu cât efort depun pentru a menține un fizic plăcut, de a nu pierde lupta cu kilogramele, mai ales după naștere când tendința este de a se concentra îndeosebi pe creșterea copilului.

Acolo unde există însă dorință și motivație, există și o rezolvare și este și cazul celor al căror obiectiv este de a pierde în greutate.

Un subiect destul de sensibil, lupta cu kilogramele în plus nu a fost niciodată ușoară și cu atât este mai grea cu cât atenția totală este acordată copiilor.

Un ajutor însemnat în acest sens îl reprezintă lenjeria pentru modelarea corporală, putând fi vorba de colanti modelatori postanal, corset pentru slăbit sau alte modele de lenjerii special concepute pentru proaspetele mămici. Eficiența acestor produse este dictată și de determinarea cu care este purtată, de calitatea ei, dar și de alți astfel de factori.

Lenjeria modelatoare postanală de la Clessidra

Reperul unui public feminin vast este Clessidra, un magazin online ce pune la dispoziție o varietate de opțiuni privind lenjeria modelatoare, dintre care și modelele destinate proaspetelor mămici, celor care au născut recent și doresc să revină la formele de dinainte.

Recomandări privind purtarea lor oferă specialiștii în funcție de produsul ales. Pe site-ul magazinului – www.clessidra.ro, se regăsesc informații relevante în acest sens.

O pereche de colanți modelatori Powernet, așa cum se găsesc în portofoliul magazinului, vizează multiple zone. Astfel, purtarea lor are ca efecte aplatizarea abomenului, ridicarea feselor și modelarea șoldurilor, printre altele.

Materialul lor este de tip powerflex, cu proprietăți antibacteriene și un grad ridicat de compresie, special ales pentru a ajuta procesul de slăbire.

Se orientează spre un astfel de produs îndeosebi proasptele mămici care doresc să ascundă pe moment și să elimite pe termen lung celulita inestetică de pe picioare. Sunt recomandați pentru un contur armonios și ferm al corpului.

Sunt confectionați dintr-o textilă subțire, care să nu aplatizeze fesele, ci din contra să sublinieze un efect natural de lifting. În cazul modelului menționat, designul este special conceput pentru zona feselor.

You may also like

12 comentarii

  1. Ce interesant produs! Cu siguranță multe mamici cauta ceva de genul acest, din pacate nu toate slabim instataneu dupa ce am nascut, asa cum se lauda mai nou toate vedetele pe instagram si isi expun abdomenele plate la o săptămână dupa nastere. Eu am purtat mult timp chiloti modelatori cu talie foarte inalta, m-am simtit foarte confortabil cu ei, mai ales ca simteam sustinere si pe zona spatelui. Abia dupa 5 luni am inceput sa dau jos kg ramase.
    E fain ca nu aplatiseaza fesele, chiar ma gândeam la asta.
    E fain site-ul asta, am vazut o multime de produse interesante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.