Slăbește sănătos cu Gerlinea

În urmă cu un an am încercat pentru prima oară produsele pentru slăbit de la Gerlinea. Eu chiar mi-am dat silința să le încerc ca la carte pentru că eram extrem de curioasă dacă acestea dau rezultate. Interesant a fost momentul în care m-am urcat pe cântar și am aflat că nu trebuie să dau jos doar 4-5 kilograme. Întreaga poveste o puteți citi aici și găsiți acolo și produsele încercate de mine.

Produse Gerlinea primite la întâlnirea de bloggerițe din Galați

La întâlnirea de bloggerițe din Galați am primit câteva produse Gerlinea. Mai exact este vorba despre 2 pliculețe de shake-uri cu cciocolată, un shaker care ajută să amestecăm bine conținutul și o cutie cu batoane de ciocolată. Interesant este că toate aceste produse au rolul de a ne ajuta să slăbim chiar dacă este vorba de ciocolată.

Gerlinea merge pe principiul ca un produs consumat să poată înlocui o masă. Produsele consumate îți dau senzația de sațietate și consumate cu un plus de apă pot face o treabă bună și, în definitiv, să obții rezultatul dorit. Din propria experiență știu că nu este tocmai ușor să slăbești, dar încerc tot felul de astfel de lucruri ușoare care să mă ajute.

Shake-urile Gerlinea sunt printre cele mai gustoase

Un astfel de shake înlocuiește una din mese. Eu am preferat să le beau seara. Se prepară cu lapte cu ajutorul shakerului primit. Se adaugă conținutul plicului împreună cu laptele, se pune capacul și se agită bine. Conținutul poate fi băut în drum spre muncă sau imediat. Rezultatul este unul gustos și bun. La început nu eram obișnuită cu gustul(asta acum un an). Consistența este ușor gelatinoasă și nu este foarte fluidă, dar te obișnuiești repede cu gustul pentru că, în esență, gustul este de cacao cu lapte. Tot acest preparat are un număr redus de calorii și asta m-a convins și mai mult.

Batoane cu caramel de la Gerlinea

Batoanele cu caramel și înveliș de ciocolată pot să spun că sunt perfecte pentru a înlocui o masă și a-ți satisface nevoia de dulce. Dacă nu aș fi știut că este vorba despre batoanele de slăbit de la Gerlinea, aș fi putut să jur că mănânc una dintre cele mai delicioase batoane de ciocolată. Gustul este extrem de fin și de bun. Pe cutie este menționat faptul că 2 batoane pot înlocui cu succes o masă. Eu cred că și un baton este suficient. Chiar l-am împărțit în 2 zile și mi s-a părut genial.

 

Referitor la kilogramele pierdute nu pot să vă mint. Nu am făcut nici un minim de alt efort. Ghioninul meu a fost că în perioada în care le-am consumat am avut și câteva petreceri și tot planul meu de a scăpa de kilogramele în plus a eșuat. Dacă vreți să vedeți rezultate trebuie să aveți o alimentație echilibrată și în rest. Aceste produse pot fi achiziționate online de aici, din hypermarket sau din magazinele DM.

Ați încercat până acum produsele Gerlinea? Ce părere v-au lăsat?

You may also like

12 comentarii

  1. singura treaba nasoala stii care e? Ca daca esti pofticios si mananci ca mine, fara sa iti fie foame, risti sa nu te mai poti opri din mancat batoane din astea de la Gerlinea pentru ca sunt super bune la gust. Ai nevoie de vointa ca sa slabesti, atat cu ele, cat si fara ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.