Cursul de italiana susținut de Eurocor(lecția 3-4)

Lecția de italiană continuă cu ajutorul celor de la Eurocor. Acum ceva timp am început cursul de italiană. Îmi doream mult să învăț această limbă și să n-o folosesc după ureche. Am fost surprinsă să văd că nu prea mă descurc, deși inițial mă gândeam că știu suficient de multe cuvinte și va fi floare la ureche. Despre începuturile cursului și cum am început eu să iau lecții de italiană am scris aici.

Lecțiile se primesc pe rând și tocmai din acest motiv am îndrăznit să trec la pasul următor. Pachetul conține câte două lecții și sunt susținute de un CD. Din punctul meu de vedere, CD-ul este extrem de folositor pentru că în felul ăsta înțelegi exact pronunția, chiar dacă pe caiet este scris și felul în care se pronunță un cuvânt.

Lecția 3-4 este o continuare a primei lecții și gradul de dificultate este cam același ca la primele lecții. Sunt cuvinte uzuale și întrebări scurte care se folosesc frecvent. Sunt foarte folosite în lecție pentru a ne acomoda cu ele și pentru a le folosi în mod corect. De abia spre sfârșitul lecției 4 întrebările și răspunsurile sunt mai complexe și se consideră că avem o oarecare bază acumulată și că acestea sunt mai ușor de învățat.

Fiecare lecție vine cu o recapitulare a principalelor lucruri învățate și evident cu un mic test pentru verificare a cunoștințelor. Nu are rost să ne furăm căciula și să căutăm răspunsuri, ci să căutăm răspunsurile în baza noastră de informații acumulate și în măsura în care am greșit la o anumită categorie, să o putem reciti sau chiar reaminti pentru a ne se întipări mai bine în minte.

Eurocor este un site online care oferă spre învățare multe cursuri la tine acasă. Îmi place că în acest mod pot învăța acasă, la orice oră vreau și să nu-mi facă nimeni programul.

În speranța că următoarele lecții nu vor fi peste nivelul meu de înțelegere, îndrăznesc să trec la următoarea etapă și să trec la următoarea etapă și sunt tare nerăbdătoare să văd despre ce este vorba în următoarele lecții.

Ce părere aveți despre învățarea unei limbi străine cu ajutor unor caiete de acest gen?

You may also like

2 comentarii

    1. Sincer, vreau sa ma angajez pe un anumit post la care se cere italiana si interviul este tot in italiana. Asta este motivul pentru care vreau sa aprofundez aceasta limba. Mi-as dori si un concediu in Italia doar ca toata gasca cu care mergem au hotarat sa mergem in Grecia anul asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.