Planificarea vacanței de vară

1 mai este începutul sezonul estival și norocul nostru, al tuturor, este că această zi este declarată zi liberă. Este foarte bine că această zi este luni pentru că se va lega perfect de weekend și va fi unul prelungit. Anul trecut am fost la mare doar câteva zile. Nu am avut un plan bine stabilit și când am sunat eu să-mi iau cazare, era ocupat peste tot.

Un weekend la mare sau o vacanță de o săptămână?!

Anul trecut a fost un n dificil pentru că o aveam pe Criss și ea era micuță. Nu puteam să spun cu exactitate că vreau să merg la mare într-o anumită perioadă pentru că nu știam cum se comportă ea. Pentru că am văzut că lucrurile decurg așa cum trebuie, am zis să merg și eu la mare cam în 2 săptămâni. Nu mă așteptam să găsesc locuri disponibile și eu să-mi pot alege din multitudinea de oferte, dar nici să nu găsesc oferte disponibile.

Preferam cazare Mamaia la un hotel, pentru că aveam o încredere mai mare în servicii și mă bazam pe faptul că pereții sunt suficienți de groși și dacă o apucă o criză de plâns pe cea mică, să nu mă știe tot hotelul.

Am sunat la multe hoteluri din Mamaia de 2 și 3 stele și nu am găsit absolut nimic. Sau am mai primit un răspuns de genul, vă putem ajuta doar să stați o săptămână. Evident că nu puteam stat atât de mult și îmi doream să văd cum reacționează copilul a mare, soare și un alt mediu față de cel de acasă. Nu a fost nici un chip să găsesc o ofertă la vreun hotel și m-am orientat către o pensiune din Mamaia Nord.

Condițiile au fost bune și am fost mulțumită de ceea ce am găsit, doar că nu se întâmpla nimic în jur. Ca să ajung în aglomerație, civilizație, trebuia să luăm mașina. Asta însemna ca soțul să nu poată să bea nimic pentru a ne putea deplasa. Acest lucru a fost cel mai deranjant.

piscina-hotel-aurora-minDe ce am ales un hotel cu piscină

Anul ăsta vreau să fiu mult mai organizată și să-mi plănuiesc din timp vacanța. Vreau să-mi iau liber o săptămână și să plec cu familia pe litoral. Evident că nimic nu se compară cu Mamaia. Stațiunea s-a ridicat foarte mult și nici nu mă gândesc să îmi iau cazare în altă parte. Acum am mai multe pretenții de la o cazare. Vreau să aibă și un loc de joacă pentru copii, mic dejun sau chiar demipensiune și parcă aș vrea și-o piscină.

hotel-aurora-mamaiaPoate că fac cam multe mofturi pentru bugetul meu care nu este extraordinar de mare. Totuși am găsit ceea ce căutam la Hotel Aurora. Acesta este foarte aproape de Aqua Magic, ca să vă puteți face o idee. Pentru mine este perfect pentru că vreau să mă plimb cu cea mică și să o las să se distreze în parcul de distracții așa cum făceam și eu când eram mică. Pentru mine, localizarea hotelului este mai mult decât excelentă.

Este un hotel de doar două stele și din review-urile citite am înțeles că sunt condiții bune în camere, este curat, și asta este tot ceea ce contează. M-am interesat și are și loc de joacă pentru copii. Contează foarte mult să te poți relaxa jumătate de oră.

Cireașa de pe tort este piscina. Da … are și două piscine exterioară pentru adulți și pentru copii. Dacă ar fi fost după mine, aș fi spus că atâta timp cât merg la mare, ce rost mai are piscina?! Am văzut la alte familii cu copii, cum cei mici spuneau că pe plajă se murdăresc de nisip și de asta preferă piscina. Cred că este un atu pentru hotel și ar fi interesant să profit și eu.

Încă mai am timp să mă hotărăsc exact care este săptămâna câștigătoare!

Am scris acest articol pentru proba 8 a Competiției Spring Superblog

You may also like

3 comentarii

  1. anul trecut am fost la mare, dar drumul mi s-a parut cam lung asa ca anul acesta sarim peste eprea mult pentru bebe..dar la anul cu siguranta mergem si cu el

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.