Avantajele închirierii unei mașini

Mătușa mea face drumuri regulate la Iași pentru că merge la Spitalul Sfântul Spiridon ca să facă diverse investigații referitoare la starea ei de sănătate. De cele mai multe ori merge pe timpul nopții ca să fie dimineața la prima oră la spital. Acest aspect are și puncte pozitive, dar și negative. Pe de-o parte, ajunge la prima oră acolo și nu mai este nevoie să plătească o noapte de cazare.

Drumul București – Iași nu este nici prea lung, nici prea obositor, și cu toate astea o oarecare oboseală există pentru că te trezești mult mai dimineață și trebuie să fii atent la drum, nu poate dormi în mașină. Aceste lucruri clar te obosesc și în plus trebuie să se întoarcă acasă în aceeași zi. Evident că fac un efort ca să economisească săracii niște bani. Nu îi acuz pentru că ei fac cum cred că este mai bine pentru ei.

La ultima lor plecare, au hotărât să își ia o noapte de cazare pentru că au vrut să nu mai fie atât de anevoios drumul. Nici bine n-au ieșit din București că în primul sat, un biciclist neatent, care mergea pe marginea drumului a vrut să facă brusc stânga. Doar experiența lui de șofer l-a determinat să tragă de volan și să intre pe contrasens, dar biciclistul a scăpat cu viață și ei au avut câteva răni superficiale. Problema a fost că mașina s suferit în urma acestui mic accident și nu mai aveau cum să ajungă la destinație.

inchirieri-auto-renault-clio-4-713x300-minNorocul lor a fost că au găsit să închirieze o mașină. Neavând vreodată nevoie să închirieze o mașină nici măcar nu știau la cine să apeleze. La îndemnul unor prieteni au ajuns să închirieze o mașină la un preț bun. Nu mi-a venit să cred că se poate închiria o mașină cu 14 – 15 euro. Pot spune că este un preț de nimic și că numai uzura mașinii cred că valorează ceva mai mult. Ei nu aveau nevoie de o mașină mare și spațioasă pentru că erau doar ei doi și bagaje nu aveau. Singura condiție pe care au avut-o a fost să fie cu un consum redus. Pentru mai multe informatii accesați acest link.

Găsiți diverse modele masini de inchiriat Bucuresti Otopeni la prețuri mai mici sau mai mari, în funcție de modelul ales și de luxul de care vreți să beneficiați.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.