Un mic wishlist Banggood care se va finaliza cu o comandă

A trecut ceva timp de la ultima mea comandă pe Banggood. Vă reamintesc că Banggood este un fel de mall chinezesc și că puteți găsi pe site de toate, iar cel mai important lucru este că au transport gratuit indiferent de valoare. Mi-am cumpărat niște balerini superbi de la ei, ca să nu mai vorbesc de haine. Dacă dați o căutare pe blogul meu găsiți ce mi-am mai luat eu de la ei și părerea mea despre fiecare produs în parte.

Un subiect mai puțin dezbătut pe blogul meu se referă la cosmeticele de pe site-urile chinezești. Am avut o oarecare reținere în ceea ce le privește și am preferat să văd review-uri înainte de a mă încumeta și eu să comand. În prezent, singurul produs pe care îl folosesc este o paletă de farduri corectoare pe care am dat foarte puțin. Acoperirea corectoarelor din paletă este medie spre mare și are diverse tonuri, încât sigur găsești culoarea potrivită pe care s-o poți aplica pe ten.

masca-puncte-negre-min

Mască puncte negre – link

Masca pentru puncte negre a făcut furori pe internet în ultimul timp. Nu știu cum s-a întâmplat că multă lume a prins curaj să încerce această mască de puncte negre și se pare că rezultatele se văd încă de la prima folosire. Nu am încercat-o până acum și aș fi tentată să văd de eficientă este.

set-7-pensule-min

Set 7 pensule – link

Niciodată nu am suficiente pensule. Mi-am cumpărat multe pensule de pe site-urile chinezești și sunt foarte bune. La ce machiaje complexe fac eu, cred că sunt suficiente pentru mine. Sunt și pensule care sunt copii fidele după pensule cunoscute și sunt la fel de bune.

portfard-roz-min

Portfard roz – link

Un portfard este absolut necesar din geanta unei femei. Nu este indicat să lăsăm cosmeticele aruncate prin geantă pentru că riscăm să aibă parte de mici accidente și să ne murdărim toată geanta de ruj, dermatografe sau altele. Acest portofel impermeabile este perfect structurat pentru cosmetice, ca să nu mai vorbesc că mă simt atrasă de culoare.

fard-banggood-min

Farduri în nuanțe de maro – link

În ultimul timp am început să folosesc fardurile maro cu diverse tonuri. Nu prea mai folosesc culori aprinse sau țipătoare și am impresia că acelea nu mă mai reprezintă. Poate că nici eu nu cunosc prea multe tehnici de machiaj și din acest motiv prefer să îmi fac modele simple pe care mă simt eu stăpână.

balsam-de-buze

Balsam de buze – link

Am fost atrasă de forma acestui balsam de buze. Îmi place că are și culoare pe lângă hidratarea pe care-o promite.

Ce părere aveți despre cosmeticele chinezești? Știți ceva de acea mască de puncte negre?

You may also like

3 comentarii

  1. masca pentru pucte negre ma tenteaza de cand am vazuto prima data, vad ca ei au pret bun ca la noi nici nu te poti apropia cat exagereaza cu pretul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.