Accesoriile pot schimba complet o ținută

Cerceii pot fi aleși în funcție de forma feței, de ținuta pe care urmează s-o purtăm sau putem alege o pereche pe care să-i purtăm zilnic și să fie un model ceva mai comun. Dintre toate accesoriile doar cerceii îmi sunt de nelipsit din orice situație. Se întâmplă să iubesc atât de mult o pereche și s-o port zile la rând.

Cercei potriviți pentru orice ținută

Cerceii rotunzi tip creole sunt preferații mei. Mi se pare că aceștia se potrivesc extrem de bine cu fața mea și ori de câte ori am ocazia sau văd câte un model mai special mi-l cumpăr fără să stau prea mult pe gânduri. Cred că mi se potrivesc și pentru faptul că am părul lung și o pereche de cercei foarte mici nici măcar nu pot ieși în evidență din cauza părului. Câteva astfel de perechi de cercei am văzut pe Dazzle Luna în categoria vintage earring.

Un alt tip de cercei care îmi plac sunt și cei lungi care pot fi găsiți în categoria Dangle earring. Genul acesta de cercei sunt pentru evenimente ușor dferite precum o petrecere, o ieșire în oraș sau chiar la plajă. Mie îmi place să port cercei chiar și la plajă. Știu că la plajă nu trebuie să purtăm machiaj sau cercei, dar eu fac o excepție. Fiecare îi poate purta exact așa cum consideră. Dacă nu vreți o pereche de cercei precum aceștia la plajă, atunci cu siguranță se vor potrivi de minune cu o rochiță vaporoasă în timp ce vă plimbați la apus pe malul mării.

Colier cu mai multe rânduri

Nu știu dacă colierul de mai sus are vreo denumire, dar cert este că îmi place mult de tot cum se vede. Am încercat să creez acest efect cu 2 lanțuri diferite. A fost o greșeală de fapt pentru că s-au tot frecat unul de altul până s-au rupt de tot.

Bohemian necklace este categoria unde se găsesc aceste modele de coliere și recunosc că sunt superbe toate. Sunt extrem de potrivite la o ținută simplă și chiar pun accentul frumos pe zona bustului. Îmi este tare greu să mă rezum la un singur model de colier. Nici nu trebuie să mă credeți pe cuvânt și vă puteți convinge și voi.

Ce părere aveți de aceste coliere? Care sunt accesoriile voastre preferate?

You may also like

30 de comentarii

  1. Ador accesoriile.Acum cativa ani vindeam și eu,încă mai am câteva pungi,dar de cand au venit pe lume copiii nu mai am timp să le schimb cum o făceam odată.Colierul din articol este superb❤

  2. Foarte frumoase aceste coliere ,îmi plac mult cerceii sunt accesoriile care nu-i las niciodată din ureche și îmi plac mai mult cei micuți !

  3. Foarte frumoase aceste coliere ,imi plac mult cerceii sunt accesoriile pe care nu le las niciodată și îmi plac mai mult cei micuți .

    1. Cu cerceii nu prea le am… Îmi plac cei cu șnur…la coliere…si mie îmi plac cele cu mai multe rânduri…

  4. Si eu ador accesoriile! Schimba total o tinuta si te scot din anonimat. Imi plac cerceii deosebiți si imi cumpăr intr-o veselie dar si colierele sunt slăbiciunea mea.

  5. Accesoriile mele preferate sunt cerceii dar si colierele cu mai multe rânduri sunt foarte frumoase

    1. Colierele acestea layered mă tentează tare și pe mine, sunt în trend deja de câțiva ani, iar eu nu am reușit să îmi iau niciunul pt că îmi e foarte greu să mă hotărăsc asupra modelului.

  6. Cat de faini sunt pentru vara acei cercei cu scoica! Asa de colorati, sigur merge la multe tinute de vara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.