Particip la Spring Superblog

Anul trecut am  făcut pasul către competiția de blogging creativ prin care am decis să mă bag într-o competiție care se petrece într-un ritm alert. În momentul în care m-am înscris prima oară nu știam mare lucru și am zis să respect termenii și să scriu așa cum știu eu mai bine și să vorbesc despre tema propusă. superblogNu știam că la Superblog se premiază mai mult poveștile și ești apreciat pentru asta. În nici un alt loc nu am găsit atât de multe povești fantastice ca la Superblog. Este un alt stil de scris și foarte multe abordări. Fiecare blogger vede tema într-un anumit stil și are propria abordare.

Am avut plăcerea să cunosc câteva persoane care au scris extraordinar de frumos. Am citit abordări care mi-au plăcut atât de mult și pot să spun că m-au impresionat până la lacrimi. Îmi aduc și acum aminte acel articol scris de Hadasa. Eu nu cred că am avut articole waw pentru că am încercat să nu mă abat prea mult de la stilul meu.

Am scris pentru prima oară despre convorbirea între 2 ștampile. A fost una intre cele mai mari provocări și au fost articole care m-au luat pe nepregătite și culmea … nu aveam nici chef. Extratereștrii nu au fost favoriții mei. Acest lucru a reflectat în nota primită. Nu m-am supărat că am primit o notă mică pentru această probă, am fost supărată când am considerat că am primit o notă mult prea mică pe nedrept.

La prima înscriere mi-am propus să fiu printre primii 50. Atât la începutul, cât și la mijlocul competiției nu m-am apropiat prea mult de locul 50, dar se pare că sfârșitul competiției m-a salvat pentru că așa am reușit să ies pe locul 50!!!! Mare noroc am mai avut!!!! Despre toată povestea din timpul competiției, cât și o parte din evenimentele care au avut loc în gală puteți citi aici.

Ce-mi propun pentru noul an? În primul rând îmi propun să duc competiția până la final. Să reușesc să scriu articole bune de care să fiu mândră și dacă reușesc să intru în top 10 voi fi și mai bucuroasă. Sunt tare curioasă cine va mai participa în această primăvară la competiția Spring Superblog!

You may also like

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.