Produsele naturiste vin in ajutorul curelor de slabire

echinacea-imunitate-la-maxim-min

Produse pentru imunitate  – Charme Cosmetics

Într-o zi m-am analizat ceva mai bine în oglindă și am zis că am pus câteva kilograme în plus și decizia a fost să slăbesc. Nu vroiam să dau foarte multe kilograme și totuși mi-am propus să dau 5 kilograme din 63. Am început să țin cure fel de fel. Vreau să menționez că niciodată nu am ținut cure de slăbire sau mai exact nu am fost o persoană care să aibă nevoie dar mă mai apucă câteodată și pe mine excese de zel. Nu mă mulțumesc să dau jos 1-2 kilograme și vreau din start 5. Pentru asta am început să țin cure mai drastice și mi-a scăzut imunitatea și am avut nevoie de produse pentru imunitate.

Mai exact, am început să mănânc din ce în ce mai puțin și recunosc că mă înfometam frecvent. Știu că ați vrea să mă certați și să îmi spuneți că nu este cea mai bună soluție dar eu așa am considerat că este cel mai bine pentru mine. Am fost încurajată și de cântar care îmi arăta cum dispăreau kilogramele.

Când am reușit să scap de aproape 5 kilograme am început să mă simt rău și într-una din seri mi-a fost atât de rău că a trebuit să ajung de urgență la spital. Nici nu s-a uitat prea mult doctorul la mine și m-a întrebat dacă am ținut cură de slăbire. Cred că se vedea pe fața mea cât eram de slăbită. Mi-a spus să am grijă la aceste cure și dacă vreau să slăbesc ar fi de preferat să apelez la un profesionist pentru că corpul meu are nevoie de hrană și nu te poți hrăni cu aer.

Recunosc că m-a convins să renunț la inițiativele mele și mi-a recomandat să iau niște produse pentru imunitate. Concret, sfatul lui a fost să fac o cură cu astfel de produse de imunitate și de preferat să fie naturiste. I-am urmat sfatul pentru că m-am cam speriat așa că primul site care mi-a ieșit în cale a fost www.charmecosmetics.ro. Am tot analizat ofertele de pe site pentru că vroiam să nu cheltui banii aiurea ci vroiam să îi cheltui cu folos.

Mi-am luat echinaceea(imunitate la maxim). Recunosc că m-a atras descrierea de pe site: „Sistemul imunitar asigură capacitatea de apărare a oganismului împotriva agenților patogeni. Imunitatea organismului poate fi clasificată în: imunitate naturală, obținută încă de la națtere și imunitate dobândită care, la rîndul ei este de două tipuri, imunitate pasivă (obținută în urma contactului cu boala) și imunitate activa (obținută prin administrarea de medicamente imunostimulente). Bolile care afecteaza sistemul imunitar sunt consecința fie a unei deficiente imunitare, fie a unei hiperactivități, cum ar fi cazul alergiilor și al bolilor autoimune.”

Aceste pastiluțe se iau înaintea fiecărei mese și nu au decât efecte benefice. Puteți face o cură de echinacea pentru că are doar efecte benefice. Vă sfătuiesc și pe voi să renunțați la curele de slăbire ținute haotic și dacă totuși aveți nevoie să scăpați de câteva kilograme încercați să mâncați porții mici și eventual să le înjumătățiți. Dacă totuși vreți să slăbiți mai multe kilograme vă recomand să mergeți la un nutriționist.b/.

You may also like

17 comentarii

  1. nu sunt eu prea convinsa de produsele astea…oricat ar fi ele de „naturiste”. prefer sa mananc mai putin si sa fac mai multa miscare, chiar daca asta inseamna cel putin sa merg mai mult pe jos. tot e ceva!

  2. Echinaceea este o planta recomandata pentru imunitate.
    De cand erau mici copiii mei, am tot primit recomandari sa le dau produse pe baza de echinaceea, propolis si vitamina C. 🙂

  3. Eu am renuntat la diete, pentru ca, chiar si cele mai drastice, aveau un efect extrem de mic. Si pentru ca am incredere in general in produsele naturiste o sa incerc recomandarea ta

    1. Cred ca asa este la 2 copii sau o fi de la alaptat! In cazul asta cred ca imi mai trebuie un copil ca sa revin si eu la formele mele 🙂

  4. Si noi folosim echinaceea foarte mult mai ales ca ave si pitici care stau mult in colectivitate si risca sa raceasca des

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.