Rochie cu maneci trei sferturi marca StyleWe

StyleWe este un site chinezesc despre care v-am mai povestit. Am comandat o rochiță de la ei care a ajuns prin DHL direct la ușa mea. Am mai auzit fete care au mai avut probleme cu acest curier și că aceștia cer o factură și bani suplimentari pentru coletul primit. Eu l-am primit pur și simplu. I-am mulțumit mult și am fost nerăbdătoare să văd ce am primit.

rochie-neagra-stylewe3-min

Rochie – link

Mi-am comandat de pe StyleWe o rochie neagră cu mâneci trei sferturi care are un mic accesoriu pe umărul drept. Materialul este ușor adunat și acel accesoriu seamănă cu o broșă. Materialul este moale și relativ subție dar nu este deloc transparent. M-am bucurat că materialul este ușor elastic.

rochie-neagra-stylewe2-min

Mărimea aleasă pentru acest model a fost L și îmi vine perfect. La fel pe oricare alt site chinezesc, m-am uitat la dimesiunile menționate pentru fiecare mărime în parte și L a fost cea mai bună opțiune. Rochia se închide la spate cu un fermoar ascuns.

Rochia arată la fel ca pe site și îmi doream o rochie care să fie ceva mai us de genunchi dar să nu fie indecentă. Intenționez să o port la o petrecere care va avea loc la sfârșitul lunii și dacă vremea se va menține o voi putea purta ca atare și dacă vremea se răcește voi apela la un trench sau un cardigan. Încă nu am stabilit aceste amănunte. Vă las câteva poze cu rochia din mai multe unghiuri.

rochie-neagra-stylewe4-min rochie-neagra-stylewe7-min rochie-neagra-stylewe8-min rochie-neagra-stylewe9-min rochie-neagra-stylewe10-min rochie-neagra-stylewe11-min rochie-neagra-stylewe-min

You may also like

23 de comentarii

    1. Fara geanta nu pot pleca de acasa. M-am rezumat la una mica pentru ca nu am decat telefon si servetele. Nici nu pot sa merg cu aceasta rochita si cu telefonul in mana pentru iar nu mi se pare estetic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.