Incearca o peruca din par natural pentru un look diferit

Părul este foarte important pentru mine și în ultimul timp îl port mai mereu întins. Placa sau peria de păr de întins sunt cei mai buni aliați ai mei. Orice-aș face și oricât de mult îmi plac buclele, parcă părul întins se vede mai frumos, mai profi și îmi stă și mai bine. Problema este că din acest motiv am de suferit și părul nu este tocmai bucuros de acea căldură puternică pentru că mă lovesc frecvent de fire despicate. Încerc totuși să previn aceste probleme prin aplicarea unui ser special pentru placa. Poate că acel ser întârzie despicarea firului de păr imediat, dar nu prea am scăpare.[EN] The hair is very important for me and lately I wear always stretched. Plate or brush hair are stretched my best allies. Anything would do as much as I like loops, like hair stretched seen more beautiful, more profi, and he’s better. The problem is that for this reason I suffer hair is not very happy with the strong heat because I hit the wires frequently split. However try to prevent these problems by applying a special serum to the plate. Perhaps that delay splitting hair serum immediately, but I did not escape.

jennifer-aniston-wigs-min[RO] Mi-am amintit iar de Wigsbuy și de faptul că la ei găsesc tot felul de peruci și am început să cercetez oferta lor și modelele care se găsesc în prezent pe site. Ar fi interesant să văd ce fel mi-ar sta cu tunsoare lui Jennifer Aniston, deși cred că nu ar fi așa mare schimbarea pentru că eu sunt tot blondă. Poate ar fi o soluție să pot să-mi salvez părul și să nu mai fiu nevoită să-l supun la diverse tratamente și în momentul în care îmi pun o astfel de perucă, chiar nu mai are importanță cât de aranjat este părul meu. În acest fel ar avea timp să respire și ar lua o pauză de la diversele produse de styling. Aceasta cred că este una dintre cele mai frumoase peruci de pe Wigsbuy.

[EN] I remembered and the Wigsbuy and that they find in all kinds of wigs and I started researching their offer and models that are currently on site. It would be interesting to see what I would sit with Jennifer Aniston’s haircut, though I think it would be this big change because I am still blonde. Maybe it could be a solution to save my hair and not be forced to submit to various treatments and when I put such a wig, it really does not matter how my hair is arranged. In this way would have time to breathe and would take a break from the various styling products. i think this is Best Full Lace Wigs In Wigsbuy.

peruca-bob-min[RO] Tunsoarea bob este foarte apreciată de mine și îmi plac persoanele care au un bob perfect, fie el și asimetric. Îmi plac aceste peruci pentru că folosesc păr natural și totul pare foarte real. Pentru asta ai nevoie de un păr foarte drept sau să stai tot timpul cu placa în mână și să te aranjezi mereu ca să se vadă frumos. Eu am un păr ușor ciudat. Nu este nici drept, dar nici creț. Mai exact, are ușoare valuri care uneori sunt deranjante. Dacă mă tund atât de sus are tendința de a se încreți și cred că aș arăta ciudat rău dacă nu l-aș aranja deloc sau dacă aș avea nenorocul să mă prindă ploaia prin oraș.

[EN] More bob style wings you find here https://shop.wigsbuy.com/Custom-Bob-Style-Wigs-105728/ is very appreciated by me and I like people who have a perfect bob, be it asymmetric. I love these Human Hair Full Lace Wigs In Wigsbuy for using everything because they looks very real. For this you need a very straight hair or to stay all the time with plate in hand and that you arrange always nice to see. I have a slightly weird hair. There is no law, nor curly. Specifically, it has light waves that are sometimes disturbing. If you get a haircut so high tends to curl and think I look funny sorry if I would not rank at all or if I had the misfortune to catch me rain the city.

tunsoare-bob

You may also like

22 de comentarii

 1. Mi-ar placea sa pot testa o tunsoare bob, mi-am dorit mereu si mi se spunea ca nu mi se potriveste. Dar avand in vedere ca am parul lung aproape de fund, nu ma indur sa-l tai. Dar o peruca m-ar putea convinge daca mi se potriveste o alta tunsoare sau o alta culoare.
  Sigur ar fi o farsa potrivita pentru sotul meu, el e impotriva schimbarii culorii si a lungimii parului. Nu vreau sa stiu cum ar reactiona daca as ajunge acasa blonda bob :))

 2. Zilele trecute am vazut un filmulet cu 3 babute care povesteau ce trucuri de frumusete aplica ele de cand erau tinere. Una dintre ele povestea ca avea circa 23 de ani (nu mai retin exact varsta) cand a realizat ca economiseste mult timp daca foloseste o peruca in loc sa isi tot aranjeze parul.
  Uite o idee buna!

 3. nu sunt adepta perucilor acolo unde nu sunt neaparat necesare. Dar in cazuri medicale, cand femeile au nevoie de asa ceva, mi-ar placea ca statul sa le deconteze o parte din costurile unei peruci cu par natural.

 4. sa stii ca ma bate gandul sa imi iau si eu mai multe peruci sa ma impopotonez si eu asa ca vedetele,azi blonda,maine neagra!:))

 5. Arata foarte bine tunsoarea bob, dar ma gandesc cat de greu de intretinut este, ca sa ai constant acelasi volum. Iti trebuie si indemanare pentru a purta o astfel de tunsoare. Nu am apelat niciodata la o peruca.

 6. Peruci n-am purtat si nici nu ma atrag, dar in schimb imi plac extensiile foarte mult:)Am foarte multe!

 7. Nu am incercat nici o peruca din par natural, dar am vazut mai demult un film in care protagonista avea cate o peruca in fiecare culoare cu care se imbraca si mi-a placut mult ideea, doar ca mereu am avut par mult si nu am simtit nevoia unei peruci.

 8. N-am nevoie de peruca, imi ajunge claia mea care nu vrea sa stea cum o pun eu, desi ma incanta ideea de a pune bigudiuri seara pe o peruca ai a arata dimineata impecabil fara sa incerce toata noaptea bigudiurile sa-mi strapunga craniul.

 9. Un articol interesant si bine argumentat. Eu una ma gandesc de ceva vreme sa apelez la peruci, mai ales pentru că sunt adepta schimbărilor de look spontane, iar părul meu face cu greu fata mofturilor mele. Îmi face placere sa citesc articolele tale. Mult succes in continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.