Camasa in patratele (OOTD)

camasa-in-patratele2-min

Cămașă – link

În weekend am vorbit cu niște prieteni să ieșim și pentru că a fost Sfânta Ana am ieșit să sărbătorim. De fapt problema s-a pus puțin diferit. Când te gândești să ieși sâmbătă seara la un suc nu te aștepți să iei și copilul cu tine dar cum nu am avut cu cine să o las am luat-o cu mine și a venit și nașa cu copiii și uite așa am fost în formulă completă. Recunosc că mi-ar fi plăcut să fiu puțin mai liniștită dar ce să-i faci dacă nu se poate.

camasa-in-patratele-min

M-am îmbrăcat cu cămașa mea cea nouă pe care am luat-o de aici. Mi-am luat această cămașă în carouri pentru că mi-a plăcut mult modelul. Pe fiecare parte a cămășii are pătrățele de diverse dimensiuni și aranjate diferit. Mi-am luat și o pereche de blugi albi rupți că doar se potriveau perfect cu cămașa și nu a fost chip să găsesc sandalele crem cu talpă joasă. Am luat o altă pereche pentru că nici soțul, nici copilul nu mai aveau răbdare să mă urmărească cu privirea cum fugeam din stânga-n dreapta.

Mărimea se potrivește perfect doar că nu m-am orientat eu suficient de bine. De fapt la bust am 89 și mărimea aleasă de mine L(94 cm) a venit la fix/fix. Mergea un XL pentru că era doar un picuț mai mare.

camasa-in-patratele3-min camasa-in-patratele4-min camasa-in-patratele5-min camasa-in-patratele6-min

You may also like

7 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.