La ce produse poți apela pentru a avea gene, sprâncene și unghii sănătoase

În momentul în care nu ai probleme cu unghiile sau cu genele, nici nu iei în calcul metodele pentru întreținerea acestora. Nu trebuie să avem probleme pentru a putea găsi soluții. Putem apela la produse minune care să ne îngrijească și să ne protejeze de diversele neplăceri care pot apărea. Eu am folosit 3 produse care m-au impresionat plăcut și vreau să vă spun că vă pot ajuta acestea și dacă m-au ajutat și pe mine.

Am fost tare încântată să mă răsfăț cu aceste produse primite de la PR Avenue și vreau să vă spun câteva cuvinte despre aceste produse.

Mascara Med XL Volume

Proprietățile acestui rimel:

 • pentru a avea gene cu un plus de volum și mult mai rezistente;
 • gene mai pline cu ajutorul formulei XL-Volume;
 • gene de un negru intens instantaneu;
 • pigmentează genele naturale;
 • complexul inovator de ingrediente active îngrijeste, hrănește genele și susține procesul de creștere al acestora;
 • fără parfum, parabeni, prostaglandină.

Părerea mea despre acest rimel:

Rimelul se aplică foarte ușor și îmi place că nu mă murdăresc atunci când îl aplic. Culoarea este foarte intensă și periuța conturează frumos fiecare geană în parte. În acest fel conturarea genelor este evidență și de aici apare și volumul genelor. Mi-ar fi plăcut să fie puțin mai rezistent la umezeală. L-am purtat într-o zi în care ningea și am avut mici surprize. Asta ca să știți de ce să vă feriți.

După ce l-am folosit preț de o lună de zile am constatat că genele mele chiar au mai crescut. Menționez că am întrerupt aplicarea uleiului de ricin tocmai în ideea de a vedea exact cum se comportă acest rimel. Este un produs demn de luat în seamă pentru că i-am găsit multe puncte pozitive. Îl puteți găsi aici.

Feminohelp

Proprietățile acestui produs:

Serul regenerează în mod eficient unghiile, cuticulele fragile și deteriorate. Formula inovatoare, îmbogățită cu 5 uleiuri naturale, întărește și restaurează unghia, protejând-o împotriva ruperii și despicării. Datorită concentrației mari de ingrediente active, unghiile fragile și mate devin netede, puternice și lucioase.
Aplicatorul sub formă de pensulă distribuie ușor și precis produsul, masând delicat unghiile și cuticulele, accelerând astfel penetrarea ingredientelor active ale serului.

Părerea mea despre acest produs:

Eu am impresia că unghiile mele arată mult mai bine. Folosesc manichiură semipermanentă și înainte de a merge la manichiură îmi aplic acest produs la cuticule sau îmi scot oja și aplic pe toată lungimea unghiei. Țin să precizez că oja semipermanentă nu-mi atacă în nici un fel unghia și decât să folosiți o ojă ieftină care îngălbenește unghia, mai bine semipermanentă sau o ojă de calitate. Este ușor de folosit pentru că după ce se scoate capacul, se rotește capptul creionului ăn sensul arptat de spgeatp, pânp se elibereazp serul. Se aplică cu vârful creionului pe conturul unghiei și masez cu mișcări circulare (de la vârf spre bază) până se absoarbe complet. Se poate utiliza zilnic pe unghii și cuticule. Este recomandat, de asemenea, și după manichiură și pedichiură.

Bonilash pentru sprâncene

Proprietăți Bonilash Ser pentru sprâncene:

 • Stimulează creșterea și îndesirea sprâncenelor
 • Conferă profunzime culorii naturale a sprâncenelor
 • Previne căderea excesivă a sprâncenelor
 • Hrănește, hidratează si regenerează sprâncenele

Părerea mea despre acest produs:

Sprâncenele sunt foarte importante pentru fizionomia noastră și ar fi indicat ca toate fetele să fie învățate să nu se penseze singure până când nu știu exact cum se face. O sprânceană stricată se reface mult prea greu. Eu îi mulțumesc mamei mele că mi-a explicat acest lucru. Am învățat să îmi smulg doar firele care sunt crescute în afara conturului și am cosmeticiana mea unde merg o dată la 2-3 luni să mă penseze, adică să-mi dea formă sprâncenei. Am sprâncenele groase și mi se pare că arată foarte bine. Țin să menționez că nu mi le conturez în nici un fel și mi se pare că arată ok. Mi-a apărut un mic gol într-una din sprâncene și asta mă deranja așa că am accentuat aplicarea în acea zonă. În felul ăsta mi-a fost mult mai ușor să văd eficiența acestui produs. După aplicarea acestui ser preț de aproape 30 de zile pot să spun că rezultatele au început să apară și noi firicele și-au făcut apariția în zona în care nu-mi creștea nici un firicel în sprânceană.

Dacă aveți goluri în sprâncene este bine să apelați la acest produs. Este singurul produs eficient după urma căruia am văzut rezultate. Nu experimentați singure pensatul pentru că unele greșeli sunt foarte greu de reparat. Lăsați profesioniștii să-și facă treaba. Un pensat costă 10-15 lei și merită să pierdeți puțin timp cu acest răsfăț. Obligatoiu este să apelați la persoane cunoscute și să nu mergeși la oricine.

Care produs dintre cele 3 vă atrage cel mai mult? În ce zonă aveți de lucrat: sprâncene, gene sau unghii?

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

12 comentarii

 1. produsele pentru gene si sprancene nu le-am incercat, dar feminohelp folosesc in mod curent si pot sa spun ca sunt super multumita de rezultate. Unghiile sunt mai tari si mai flexibile si cuticulele arata altfel.

 2. Hihihi 🙂 hai ca ne-am nimerit cu articole similare 🙂 am vorbit despre aceleași produse 🙂 Si eu le-am tot folosit si imi plac tare mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.