Am vrut o rochie grena și m-am ales cu o rochie roșie! Detalii despre ultima mea comandă Rosegal

Știu că tocmai v-am arătat ce mi-am luat eu de pe Rosegal, dar am omis să vă anunț că eu m-am pozat cu ce am primit în ultima comandă. Sunt un pic zuză pentru că mă tot ambiționez că arăt bine într-un anumit tip de rochie cum ar fi aceasta roșie. Am mai avut și pe albastru și la fel ca și în cazul ăstea am dat greș la alegerea mărimii, modelul nu-i de mine, se șifonează repede și, în concluzie, sper să mă fi învățat minte.

Rochie – link

Portofel – link

Mi-am mai luat acest model de rochie doar că pe albastru. Și aceasta îmi este mare în condițiile în care mi-am luat L, dar cea veche este un XL și nici măcar n-am reușit s-o îmbrac pe aia. Observ că la umbră pare că este vișinie, dar în soare se poate observa că roșul este culoarea ei la bază. În poze vedeți și un portofel care nu este tocmai mic și unele persoane l-ar putea purta pur și simplu în mână. Eu am nevoie de o geantă sau un ruscac suficient de mare așa că îmi îl voi purta pur și simplu exact cum îi este destinația.

Mini Studio foto – link

Iubesc să pozez cât mai profesional posibil și tocmai din acest motiv am vrut să-mi iau și acest mini studio care vrea să mă ajute să fac poze cât mai profi într-un cadru restrâns. Pachetul este compus din această cutie care este prevăzută cu 2 rânduri de becuri suficient de luminoase care să mă ajute să fac poze luminoase chiar și când lumina naturală nu mă ajută. Vedeți mai sus prima poză. Becurile de pe această cutie se aprind cu ajutorul unor baterii externe. Eu asta am folosit. Se găsesc în pachet și diverse fundaluri. Cred că sunt vreo 6 culori. V-am arătat cum ies pozele și vedeți exact cum am pozat plăntuța mea.

Acest studio este util și folositor doar dacă aveți obiecte mici și foarte mici de pozat. Pentru obiectele mai mari nu prea este eficient și nu are rost să dați banii inutil.

Autocolant – link

Îmi doream o bucată de pânză care să-mi servească drept fundal și nici n-am băgat de seamă că mi-am ales un autocolant. Mărimea acestuia este de dimensiune medie, adică exact ce am eu nevoie. Până acum nu am reușit să-l lipesc cumva și mă gândeam să decorez o bucată de pal care să mă ajută să fac poze mai interesante.

Ce părere aveți de comanda mea de pe Rosegal? Ce v-a atras atenția?

You may also like

13 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.