O noua platforma ecommerce

creare-magazin-online-min

Platforma Blugento

O afacere poată fi inițiată de aproape orice doar că ai nevoie de câteva informații cheie ca această să fie una de succes. De multe ori succesul nu ține doar de tine și depinzi de mulți factori pe care nu îi poți controla. Acum 4 – 5 ani am avut o afacere care nu cred că a ținut mai mult de 2 ani timp în care am schimbat 2 locații. Ne-am lovit de multe probleme și de multe controale ale instituțiilor statului. Nu poți să reziști pe piață dacă nu ai și încasări sau mai exact vânzări. Treptat au scăzut vânzările din diverse motive care nu cred că interesează pe nimeni și am fost nevoiți să închidem. A fost un vis spulberat și o deziluzie maximă.

Când pornești o afacere îți pui la bătaie pe lângă toate economiile avute și entuziasmul pe tavă. Dacă vezi că o lună, două, trei mergi pe 0 și nu ai nici un fel de profit mai speri să te redresezi?! Dar când după 4-5 luni deja ești pe pierdere și trebuie să aduci de acasă bani suplimentari ca să achiți datoriile deja este un semn de întrebare și cred că ar trebui să te gândești serios dacă are rost sau nu să continui. O spun cu atâta patos pentru că mi-am trezit niște amintiri ….

A trecut. Ne-am gândit ce putem face mai departe și ce să ne deschidem. Am tot citit reviste de specialitate, site-uri de bussines care să îmi poată da o idee. Am zis să ne axăm tot pe producție sau comerț pentru că ar fi un domeniu în care ne-am descurca.  Ne-am gândit să deschidem un magazin online cu haine sau cu încălțăminte dar pentru asta mai aveam nevoie de furnizori sau de u loc în care ne puteam aproviziona și un site. Știam exact cum vreau să arate așa că atunci când am contactat câteva firme mergeam la fix. Le spuneam că vreau să arate ca site-ul X ….. „Aaaa pai să știți că o să vă coste. Trebuie să plătiți suficient dacă vreți să arate așa.” Nu vă imaginați că am dat exemplu cel mai cel site dar na, era puțin mai altfel. Am fost dezarmată recunosc. Nici persoanele contactate nu m-au consiliat suficient de bine. Poate că aș fi avut nevoie de mai mult sprijin din partea lor.

Acum gândesc altfel problema. Mi-ar fi putut propune să pornesc de la un site mai puțin sofisticat și dacă urma să am clienți și totul să fie ok să îl pot îmbunătăți pe parcurs. Deja nu mai contează ce gândesc acum pentru că acum am alte idei.

creare-magazin-online2-minPlatforma magazin online – Blugento.ro

Bluegento este un site care oferă acest lucru. Care îndeplinește toate criteriile necesare unui site. În primul rând te contactează în aceeași zi sau cel mult a doua zi. Dacă nu este posibilă o întâlnire face 2 face atunci discuția se va face telefonic și răspunde tuturor solicitărilor și întrebărilor voastre. Au oferte pentru toată lumea și pentru orice buget și dacă nu știți cum vreți să arate site-ul să știți că au graficieni(nu știu dacă aceasta este titulatura exactă) foarte buni și vă pot ajuta. Îmi pare tare rău că nu am dat de ei atunci când aș fi avut nevoie. Cu siguranță totul ar fi fost mult diferit.

 

 

You may also like

3 comentarii

  1. Sunt foarte multe platforme gratuite pentru magazine online enorm de bune, dar niciodata sa nu spui niciodata, presupun ca platforma are in spate numai romani de ai nostri, as opta pentru serviciile oferite de dansii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.