O nouă comandă pe Rosegal

A trecut ceva timp de când nu am mai dat nici o comandă. Mi-am făcut un stoc generos de costume de baie şi chiar după ce am veit din vacanță am mai ridicat 2 colete cu costume de baie. Cred că pe acelea le voi putea purta la piscină pentru că vremea mării s-a cam dus. Mă gândeam să-mi mai iau ceva rochii sau poate niște pantaloni scurți de blug care să-i pot combina cu diverse bluze. Nici eu nu știu ce vreau, dar am găsit câteva produse pe Rosegal care mi-au atras atenția.

Rochia 1 – link

Rochia 2 – link

Rochia 3 – link

În categoria strappy black dress am găsit rochiile de mai sus. Evident că nu le vreau pe toate și prima la care m-am oprit a fost chiar cea cu mânecă lungă. Am stat un pic pe gânduri și am zis că totuși am zis că ar fi puțin cam devreme să mă gândesc la lucruri cu mânecă lungă și că ar fi mai potrivit să-mi iau ceva de sezon.

Sandale cu toc – link

Pe lângă aceste haine mi-aș mai dori și niște accesorii, genți sau chiar niște sandale ceva mai ieșite din comun. Până nu dau comanda nici eu nu știu exact asupra căror produse mă voi opri, dar cert este că zilele astea îmi voi face puțin timp ca să fac cele mai înțelepte alegeri.

Site-ul acesta este foarte cunoscut pentru faptul că are haine pentru femei puțin mai plinuțe. De fapt, cred că este singurul site asiatic pe care am văzut haine de acest gen. Puteți să aruncați o privire dacă considerați că aveți nevoie de astfel de haine și nu numai. Transportul este gratuit pentru comenzile de orice tip și nu trebuie să vă temeți că atunci când vreți să plasați o comandă trebuie să atingeți un anumit prag. Tocmai din acest motiv iubesc eu extrem de mult comenzile pe acest site.

Voi ce preferințe aveți în perioada asta? Ce vă lipsește la capitolul vestimentație?

You may also like

14 comentarii

  1. Imi place mult Rosegal, au haine de calitate si preturi foarte bune!! M-am uitat si eu la sandalele cu toc, tare frumoase sunt!

  2. am comandat si eu pe Rosegal o rochie pe 23 mai. De 3 saptamani imi arata ca a intrat coletul in tara si nu mai ajunge la mine. am un numar de urmarire ciudat pe care mi-au zis si madamele de la posta ca nu il pot folosi pentru a afla mare lucru despre locatia exacta a coletului. Eu sper sa il primesc ca am dat 90 de lei pe rochia aia 🙁

    1. Sper sa reusesti sa intri in posesia lui. Numarul de urmarire cred ca il poti folosi tu, nu stiu daca cele de la posta stiu ceva despre acele numere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.