Urban Decay – Naked2

Astăzi vreau să vă arăt o paletă de farduri primită de la Truse Make-up. Dacă mă urmăriți pe facebook sigur ați văzut poza cu ea. Coletul a fost atât de bine împachetat încât mi-a luat ceva timp să ajung la produs. Ăsta este un mare plus. O mică lovitură putea fi fatală.

Naked2_5-min

Paleta a venit îmbrăcată într-o frumoasă cutie de carton care proteja foarte bine conținutul prețios. Este prima paletă de acest gen și eram tare nerăbdătoare să o încerc. Recunosc că până acum am admirat-o pe youtube în diverse tutoriale și am citit că fetele sunt foarte mulțumite de ea.

Naked2_4-min

Carcasa paletei este dintr-un plastic puțin mai dur și are trecut numele paletei pe ea Urban Decay – Naked 2. Sistemul de închidere este foarte bun și nu are cum să se deschidă accidental. Nu știu ce s-ar întâmpla la un șoc dar nici nu îmi doresc să aflu.

Naked2_1-min

Paleta este formată dintr-o pensulă, oglindă și 12 culori. Predomină culorile calde și diverse nuanțe de maro. Nuanțele sunt pigmentate și este foarte ușor de lucrat cu ele. Am reușit să le folosesc cu ușurință și au persistat o perioadă lungă de timp.

Eu sunt mulțumită de această paletă și cu siguranță nu va lipsi din bagajul meu de vacanță.

You may also like

11 comentarii

  1. Superbe culorile. Sunt exact atat cat trebuie. Din pacate stiu ca sunt mai scumpe asa ca nu oricine isi permite.

    1. Este o replica a paletei originale. Nu am ascuns si nici nu am aceasta intentie. Am precizat de unde am primit-o.

  2. Nu vreau sa te supere acest comentariu si nu te vizeaza deloc pe tine, dar esti sigura ca este adevarata? Fardurile nu sunt prea pigmentate (cel putin din poza), desi ea arata foarte autentica :-/ Nici pensulica nu aduce cu cea reala :-/

    Te pup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.