Ceaiul de la ora 5

Ghiciți ce beau eu în acest moment? …. Evident un ceai!Ceai-minCeaiul este o băutură descoperită cu mult timp în urmă și nu cred că interesează pe nimeni să mă apuc să povestesc istoria lui. Important este că de atunci și până acum s-au descoperit foarte multe combinații de plante care dau ceaiului un gust interesant. Când eram eu mică cunoșteam doar câteva sortimente de ceai acum gamele sunt mult mai diversificate. Un ceai poate fi băut pentru efectele sale curative, de relaxare sau de sete.

A venit sezonul cald și simți nevoia să te răcorești. Pe așa o vreme nu merge altceva decât un IceTea.  Un astfel de ceai este foarte ușor de făcut și este extrem de gustos și răcoritor. V-am ataşat mai sus un filmuleţ să vedeţi cum vă puteţi prepara singuri un astfel de ceai rece.

ArtaCeaiului.ro neinvită să fim alături de ei la Marea Răcoreală. Ei ne propun mai multe sortimente de ceai cu arome fructate pentru a ne face ziua mai plăcută. Pe site găsiți pe lângă diversele sortimente de ceaiuri și cafea cu arome sau simplă. Eu aș fi tentată să încerc o cafea cu gust de ciocolată. Am văzut și câteva infuzoare cu un design drăguț.

Alte informații relevante referitoare la Ceaiurile Reci pe care le găsiți pe ArtaCeaiului.ro

  1. Ice Tea by Arta Ceaiului e 100% natural, conține doar bucăți de fructe și frunze de ceai
  2. Ice Tea by Arta Ceaiului îți ajunge toată vara: comanzi sortimentele preferate din magazinul nostru online, ți le livrăm acasă în 24 – 48 de ore și le ai la dispoziție oricând ai chef sa te răcorești
  3. Ice Tea by Arta Ceaiului nu îngrașă, putând fi preparat fără zahăr, sau adăugând o cantitate mica de miere sau îndulcitor natural
  4. Ice Tea by Arta Ceaiului vine într-o gama largă de arome, dată de varietatea ingredientelor. Ai de ales între combinații inedite de fructe “autohtone”: căpșuni, fructe de pădure, mere, pere, sau fructe exotice: mango, ananas, papaya, portocale roșii, banană.
  5. Ice Tea by Arta Ceaiului se poate consuma atât în varianta fără teină de către copii sau cei care vor sa reducă conținutul de cofeină consumat, sau în varianta cu teină, pentru cei care vor să se și energizeze în timp ce se răcoresc.
  6. Ice Tea by Arta Ceaiului e foarte simplu de preparat, ai control total asupra intensității gustului și poți să-l iei peste tot cu tine într-o cană termos.

 

You may also like

6 comentarii

  1. Recunosc ca nu sunt mare bautoare de ceaiuri(nu prea imi place sa le prepar) dar daca sunt servita cu un ceai rece si bun, nu il refuz.

  2. eu am descoperit de curand ceaiul verde si, dupa mai multe produse testate, m-am oprit la ceaiul verde cu iasomie de 5 Oclock Tea Time pentru ca e super aromat si accesibil ca pret. Il recomand la sigur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.