Șoșetuțe de dres de la Sosetaria.ro

Dresurile și șosetuțele din dres sunt nelipsite în această perioadă. Îmi plac pentru că stau bine pe corp și mă simt eu mai lejeră. Recunosc că până acum nu am mai folosit niște șosete de dres mai frumoase ca cele de la Sosetaria.ro și asta mă face să vă arăt și vouă ce modele am primit de la ei. Să vă arăt cât de confortabile și plăcute mi s-au părut fiecare în parte.

În primul rând vreau să vă spun că am făcut câteva sute de poze la toate aceste șosete de dres și cele pe care le găsiți în acest articol sunt printre cele mai bune. Chiar dacă modelul șosetei este frumos, asta nu însemna că ieșea cea mai frumoasă poză încă din prima. După ce am terminat pozele de făcut, am realizat că pentru perechea de șosete din stânga, cea cu cutie roșie, nu mai am poze. Le-am făcut și probabil că le-am șters din greșeală. Cert este că modelul acesta este cea mai groasă pereche. Are 60 DEN și are o fundiță discretă în partea din spate.

Șosete de dres cu dungi Fiore – Sosetaria.ro

Șosetele de dres cu dungi mi-au plăcut mult de tot. Se văd frumos pe picior, sunt scurte și culoarea lor este mint. Mie îmi place calitatea acestor produse. Nu se agață ușor, nu se rup și arată foarte bine și după 5-6 purtări. Aceste șosete au 20 DEN și n partea de sus are o bată mai înaltă pentru că are și o porțiune cu sclipici.

Șosete negre cu buline

Modelul ăsta de șosete îmi este cel mai practic de purtat zilnic. Se potrivește la aproape toate ținutele și mi se par simpatice. Chiar dacă nu se vede suficient de bine din poze, șosetele au marginea de sus ușor lărguță care le dă un aer ceva mai boem. Acestea au 20 DEN.

Șosete cu buline negre și margini verzi

Aceste șosete le voi purta în ziua de Crăciun. Mi-am și făcut planuri cu ele și nu știu de ce, dar mi se pare că sunt extrem de potrivite pentru acea zi. Ca să nu mai vorbesc de faptul că Șosetele de dres Fiore sunt ambalate în cutii drăguțe și elegante care pot fi foarte bine legate cu o fundiță și oferite drept cadou. Îmi place faptul că se fixează foarte bine pe picior. Nu alunecă și nici nu se deplasează de la locul lor pentru a crea un oarecare disconfort în timpul mersului.

Șosete cu imprimeu floaral – Sosetaria.ro

Dacă nu v-am convins cu bulinele sau cu fundițele, atunci cred că vă voi convinge cu această pereche de șosete cu flori și frunzulițe. Marginile sunt negre și cred că asta îmi place mai mult decât dacă ar fi fost transparente complet. Cred că sunt ceva mai elegante așa.

Șosete cu volănaș

Când am văzut pe cutie modelul acesta mi-a plăcut enorm de mult. Mă și gândeam la un outfit școlăresc cu o cămășuță albă, fustă și sandale combinate cu aceste șosete. Păcat că acel volănaș nu se așează așa cum îmi imaginam eu. L-am suprapus cumva.

 

Eu spre că v-au plăcut șosetele mele de dres de la Sosetaria.ro și vă recomand și vouă să le încercați. Pe acestă vreme mohorâtă, o pereche de șosete vesele vă poate binedispune și chiar să vă aducă un zâmbet pe față. Consider că sunt la fel de potrivite și pentru a le oferi cadou. Modelele sunt vesele, calitatea este bună și pe site sunt mult mai multe modele decât ce mi-am ales eu.

You may also like

10 comentarii

  1. asta ma atrage si pe mine la ele, ca sunt destul de colorate si au foarte multe modele. Nici nu stii pe care sa-l alegi prima data.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.