Costume de baie la moda in 2016

Afară este o căldură sufocantă. Aveam câteva treburi de rezolvat și m-am întors acasă transpirată toată. Parcă îmi este dor de munte. Nici acolo nu era foarte răcoare dar nici 35 de grade nu erau. Singură scăpare este aerul condiționat sau dacă vrem totuși să ieșim ar fi perfect să mergem la piscină. Deși nu am voie iubesc să stau la soare. Recunosc că până acum mi-am comandat un singur costum de baie dar cu siguranță nu mă voi opri aici.

Costum de baie-min

Print bandage bikini Swimsuit bathing Suit 2 piece

Am dat o grămadă de comenzi pe Dresslink dar de fiecare dată am admirat costumele de baie dar nu am comandat niciodată. Prețurile sunt foarte mici iar modele sunt foarte diversificate. Efectiv aveți de unde alege.

costum de baie dresslink-min

Sexy V Gold Metal Padding Top Woman Brazil Bikini Swimwear

Nu m-am hotărât încă ce fel de costum de baie voi purta. Pe de o parte parcă aș merge pe varianta clasică adică costum din 2 piese. Sutienul să fie cu puțin push up și slipul să fie pe semi-fund. Pe de altă parte am văzut atât de multe costume de baie fistichii încât mă bate gândul să încerc și eu unul.

Costum de baie 70-min

Swimwear Beach Wear Sleeveles Hașlter Padding High Waist Patchwork Bikini Set

Acesta ar fi costumul pe care aș fi tentată să îl încerc. Schimbarea vine la slip. Acesta acoperă burtica și probabil o și strânge un pic ca să o facă să pară mică de tot. 🙂 Nu mă deranjează talia înaltă a slipului dar parcă acoperă mult în partea din spate. Am să mă gândesc bine și să văd ce decizie iau. De exemplu, acest costum ajunge la 36 lei cu tot cu transport. La banii ăștia sunt tentată să îl iau la chici. Măcar o fată dacă îl port, tot e bine.

Costum de baie2-min

Sexy women’s halter Bikinis set Beach Swimsuit Swimwear

Modelul acesta de costum de baie este printre preferatele mele. Dacă mi-aș nimeri mărimea ar fi super. Îmi place totul la el, începând de la forma sutienului până la modelul slipului.

SV029701-min

Casual Round Neck 3/4 Sleeve Packwork Irregular Hem Straight Short Mini Dress

Dacă tot intenționați să plasați o comandă nu uitați de produsele la un cent. Pe fiecare comandă se poate comanda unul singur și produsele au aceeași calitate ca și cele la preț întreg. În fiecare săptămână bagă 5-6 modele noi așa că din acestea unul sigur este pe placul vostru.

Sper că v-a plăcut selecția pe care am făcut-o și sunt foarte curioasă care este costumul vostru preferat!

Dacă vreți să beneficiați de reduceri suplimentare puteți folosi codurile de mai jos.

DLblog5 == Get $5 off on once purchases of $59

DLblog10 ==Get $10 off on once purchases of $99

You may also like

9 comentarii

    1. Buna! Comenzile ajung in 30 de zile la posta vamala. Se intampla foarte rar ca pachetul sa ajunga la posta locala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.