La multi ani copiiiiiii

1 iunie este ziua copilului. Până acum ceva timp eu eram copilul şi răsfăţata familiei dar priorităţile s-au schimbat şi sărbătorita de astăzi este Criss. Am hotărât ca astăzi să fiu pe drumuri, în căutarea locurilor de joacă cu mulți copii și a petrecerilor organizate de Primăria Galați în acest scop. Încă nu știu unde voi ajunge dar cert este că pe la 10 – 11 intenționez să ies la plimbare. Am să încerc să fac cât mai multe poze și să surprind fiecare zâmbet și fiecare moment de bucurie a Cristinuței.

 

Geanta Jadu2

Geantă – Jadu

Tricou – link

În ultimul timp se pare că nu pozele ar fi problema, ci scrisul articolului propriu zis și aranjatul pozelor în decor. Am foarte multe poze pe care trebuie să le pun dar timpul nu îmi permite să fac atât cât mi-aș dori. În plus Criss vrea să se joace mult mai mult cu mine și nu prea îmi rămâne prea mult timp pentru mine.

Geanta cu franjuri4

Geanta cu franjuriGeanta cu franjuri2Geanta cu franjuri3

Sâmbătă am ieșit cu nașii și cu copiii la Grădina Zoologică din Galați. Am făcut câteva poze frumoase și am purtat câteva produse recent primite. Să le iau pe rând și să vă spun despre fiecare în parte. În primul rând cel mai drag produs este evident geanta. Această geantă o găsiți pe Jadu. Un site plin de genți frumoase și am să dedic un articol special pentru cele 3 genți de pe acest site.

V-am tot povestit că îmi doresc genți cu franjuri și mi-am împlinit visul. Aceasta este a doua geantă cu franjuri. Este foarte frumoasă și foarte practică. Modelul m-a cucerit din prima și cu siguranță o voi purta destul de des pentru că este suficient de încăpătoare. Aș putea să spun că este exact cum mi-am dorit. Pe site au periodic oferte la genți și în plus geanta zilei beneficiază de reduceri suplimentare.

Bluza cu buzeTricou cu buze

Tricoul l-am comandat cam în aceeași perioadă în care l-am luat și pe cel cu buze roșii pe care l-ați văzut acum câteva săptămâni pe blog. Am avut o nebunie cu aceste buze dar mi-a trecut :). Având în vedere prețul lui eu cred că a meritat.

Rochie Criss

Rochie – link

A doua piesă de rezistență este rochița Cristinei. Iubesc această rochiță. Am luat-o de pe Wholesalebuying și a costat 26 lei fără transport. Am pus poze pe facebook cu întreaga comandă primită de la ei și sunt foarte mulțumită. Majoritatea produselor îi vin, cu excepția unui set de colanți cu tricou care îi este mare. Am făcut un calcul exact și pe 3 rochițe, un set de blugi scurți cu maieu și un alt set cu colanți și tricou a ajuns 144 lei. Dacă vă alegeți produse pentru copii să fiți atente la dimensiuni. Eu am ales 100 cm și îi este perfectă.

Rochie Criss3Rochie criss4Rochie Criss5

 

You may also like

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.