Cele mai utilizate corpuri de ILUMINAT pentru BIROU și avantajele lor

Fiecare încăpere are scopuri diferite și este recomandat să ții cont de acest lucru în ceea ce privește amenajarea, utilarea și decorarea unui spațiu.

Biroul trebuie să fie un loc în care să ai parte de inspirație, creativitate și concentrare, iar atmosfera din interior trebuie să faciliteze aceste lucruri. Pe lângă mobilierul de dimensiuni potrivite, a cărui utilitate trebuie să se încadreze în domeniul în care îți desfășori activitatea, articole de birotică, care nu trebuie să lipsească și obiectele decorative, precum tablouri, poze sau plante, trebuie să iei în considerare și corpurile de iluminat. Cantitatea, dar și tipul luminii sunt importante pentru ambianță, atât din punct de vedere practic, cât și estetic.

Descoperă care sunt cele mai populare corpuri de iluminat de tip office

  1. Tuburile cu LED

Produsele care se bazează pe tehnologia led sunt din ce în ce mai răspândite, pentru că oferă o serie de avantaje evidente. Printre ele, se numără: consumul scăzut de curent electric, deci facturi cu o valoare mai mică; durata îndelungată de funcționare în condiții de consum intens; sunt eco-friendly, deci nu dăunează mediului înconjurător; nu emană raze ce pot afecta în mod negativ organismul uman, precum cele UV sau infraroșii. Tuburile disponibile pe LED-Zone fac parte dintr-o gamă variată, cu modele diferite, din care pot fi alese cele mai potrivite în funcție de design și de nevoi. Acestea au o formă care poate fi integrată atât în spații mici, cât și în încăperi de dimensiuni mai generoase.

  1. Lămpile de birou

Specialiștii recomandă, în spațiile de lucru, utilizarea mai multor surse de lumină, cele principale și cele secundare. Din acest motiv, foarte multe persoane aleg să folosească lampi de birou cu led, care eficientizează vizibilitatea într-un anumit punct în care este nevoie. De exemplu, domeniile în care acestea sunt absolut necesare sunt arhitectura, design-ul și cele care se bazează pe folosirea unor planșe de lucru, dar nu numai. Daca ești freelancer și ți-ai amenajat un birou în propria locuință, o lampă este ideală dacă vrei să iei o pauză de la lumina puternică provenită din sursa principală din tavan.

 

  1. Plafonierele

În cele mai multe cazuri, decorul office conține și plafoniere de dimensiuni mari, montate în tavan, de obicei, central, dacă spațiul este mic sau dispersate, dacă suprafața pe care trebuie să o acopere este mai generoasă. Sunt folosite ca sursă de lumină principală, și, datorită design-ului adoptat în ultimii ani de dezvoltatori, nu obosesc privirea și nu îngreunează atmosfera. Și în cazul plafonierelor este preferată tehnologia led, datorită avantajelor deja menționate. În plus, prețul acestora este unul accesibil și reprezintă încă un motiv pentru care se afla în topul preferințelor clienților.

 

Dacă ești în căutarea unor corpuri de iluminat pentru birou, ia în considerare opțiunile prezentate în articol. De-a lungul timpului, acestea s-au dovedit a fi cele mai eficiente, de aceea sunt alese și recomandate într-un procent foarte mare de designerii de amenajări interioare!

You may also like

8 comentarii

  1. tub cu led nu am acasa, dar aveam cand lucram la birou. Nu stiu daca era cu led sau nu, dar lumina tare bine. Lampa e buna si ea, mai ales ca o poti pune sa bata exact unde ai tu nevoie. Nici nu stiu ce ar fi mai bine sa aleg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.