Culori de vara de la Melkior

Fard de pleoape Ciel, Caprice, Fragile MELKIOR

Colectia Live Your Dream de la Melkior aduce 3 nuante noi de farduri de pleoape sidefate cu efecte irizate: Ciel, Caprice, Fragile. Sunt culori foarte pigmentate care asigura o acoperire foarte mare, adera foarte bine la piele, sunt rezistente in timp si se aplica uniform. Motive suficiente pentru a le purta in acest sezon!

Pret rezerva fard 17 lei

culori de vara

                                                                 Ai vazut cele 7 culori noi de oja Melkior?

Colectia Live Your Dream de la Melkior lanseaza 7 culori de oje perfecte pentru aceasta vara: Clear Sky, Solitaire, Kiss & Cuddle, Wisteria, Black Tulip, Orient Blue, Gold Sand. Alege preferata!
Sunt rezistente, prezinta acoperire foarte buna si uscare rapida. Cum se aplica oja corect? Degresati unghia foarte bine, aplicati sticky base coat pentru protectia unghiei, aplicati in doua straturi oja aleasa, apoi aplicati shiny top coat pentru a accentua luciul si a da rezistenta ojei, iar la final aplicati acceleratorul de uscare pentru a grabi uscarea. Sfat: dupa fiecare aplicare se asteapta un minut.

Pret 29 lei

Decoruri adezive Water si 3D MELKIOR 7,90 lei (1) Decoruri adezive Water si 3D MELKIOR 7,90 lei (3)

                                                                        Decoruri adezive Water si 3D

Pentru infrumusetarea unghiilor, Melkior a creat o gama noua de Decoruri adezive. Sunt usor de aplicat, prezinta design modern si in tendinte. Se pot folosi pentru a aduce originalitate atat unghiilor tehnice, cat si celor naturale de la maini sau picioare. Se pot incrusta in materie in cazul unghiilor false.
Iata cum se folosesc decorurile adezive Water pentru unghii: alegeti decorul adeziv de pe carton, decupati cu o forfecuta si indepartati folia protectoare. Cu ajutorul unei pensete introduceti decorul ales in apa, dupa care cu un betisor desprindeti si aplicati decorul pe unghie cum doriti. Se fixeaza aplicand 2 straturi de Top coat, apoi lasati sa se usuce. Se indeparteaza cu acetona.
Iata cum se utilizeaza decorurile adezive 3D pentru unghii: alegeti decorul adeziv de pe carton cu ajutorul unei pensete cu varf subtire pentru decoruri si pozitionati-l pe unghie cum doriti. Se fixeaza aplicand 2 straturi de Top coat, apoi lasati sa se usuce. Se indeparteaza cu acetona.
Pret 7.90 Lei
www.melkior.ro

Betisoare pentru manichiura MELKIOR 14,90lei (2)

                                                                          Betisoare pentru manichiura

Melkior a creat setul de 10 Betisoare pentru manichiura. Confectionate din lemn de mesteacan, sunt ideale pentru impingerea cuticulei si pentru diverse aplicatii in manichiura, pedichiura si aplicatii tehnice.
Pret: 14.90 Lei
www.melkior.ro

You may also like

5 comentarii

  1. Am si eu 2 oje de la Melkior, de mai bine de jumatate de an si inca se comporta bine. Au si o textura aparte, sunt usor de intins si de usuca foarte repede. Le recomand tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.