Metode de relaxare în natură

Munca este foarte bună și îți pune mintea în mișcare. Chiar este indicat să ai activități care să îți pună neuronii în mișcare pentru că în acest fel te poți menține tânăr o perioadă cât mai lungă de timp. Este bine să înveți să socializezi și să fii o persoană care își poate găsi un subiect de discuție cu fiecare persoană indiferent de pasiuni sau de nivelul discuției.paintball-min

Cunoașterea colegilor prin activități de team building

Într-o firmă cu mulți angajați, nu este tocmai ușor să porți o discuție cu fiecare în parte și să vezi ce fel de persoană este colegul de la un alt departament sau șeful inabordabil. În realitate poate fi o persoană cu care ești perfect compatibil și îți poate fi cel mai bun prieten dar împrejurările nu ți-au oferit șansa să vă cunoașteți foarte bine. Pentru asta s-am creat team buildingul care are ca scop relaxarea și cunoașterea persoanelor și în același timp să nu le știrbească spiritul de competiție.

Sunt diverse activitati team building care au rolul de a lucra în echipă și de a vă cunoște cât mai bine colegii de echipă și de a avea o interacțiune mult mai bună decât la birou. Vertical Adventure vine cu propuneri noi în ceea ce privește distracția și susține distracția în natură. Ei oferă diverse teme de competiție cu ajutorul cărora stimulează spiritul competițional.

Activități propuse de Vertical Adventure

Activitățile propuse de Vertical Adventure sunt diverse dar pionul principal în această ecuație este natura. Ei  promovează petrecerea unui timp cat mai lung în natură și are propuneri precum: paintball, offroad, rafting, orientare sau chiar proiecte speciale. Acestea sunt câteva din temele propuse. Evident că trebuie să voteze majoritatea asupra jocului pentru că acesta trebuie făcut cu plăcere de fiecare participant.

offroad-minAceste întâlniri au rolul de a îmbunătăți comunicarea între colegi, de motivare și de relaxarea echipei într-un mod cât mai inedit.

În acest program vor fi introduse activități mai mult sau mai puțin extreme, de echipă sau individuale astfel încât să reprezinte obstacole și situații inedite prin care participanții trebuie să treacă împingându-și limitele personale, pentru a îndeplini misiunea dată.

Scenariul și detaliile fac parte din piesele importante la organizarea unui program de team building.

Într-o echipă fiecare este bun; stă în noi puterea de a găsi acel bun și a-l folosi în succesul tuturor.

 

You may also like

2 comentarii

  1. Interesant. Sunt foarte bune aceste intalniri sau sedinte gen team-building. Ar trebui si firmele mai mici sa le aplice dar intervine obisnuita scuza: nu sunt bani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.