Cât de important este să alegem un fond de ten potrivit tenului nostru

Fondul de ten joacă un rol foarte important atunci când vrem să realizăm un machiaj sau o rutină de îngrijire a tenului. Acesta poate ajuta la uniformizarea nuanței tenului și la acoperirea imperfecțiunilor, cum ar fi petele, acneea sau roșeața. Dacă este aplicat corect atunci el poate face minuni pe tenul nostru. Tocmai din acest motiv trebuie să învățăm să alegem acel fond de ten care ne ajută să arătăm mult mai fresh, mai bine și să facă să dispară micile imperfecțiuni de pe ten.

Fonduri de ten cu o acoperire mai mică sau mai mare

În momentul în care tenul arată perfect aș putea să spun că nici nu ai nevoie de fond de ten. Totuși am trecut prin acele momente și știu că dorința de a aplica ceva pe ten. Un BB cream sau CC cream ar putea ține loc unui fond de ten. Acestea ajută foarte mult pielea să o mențină hidratată și datorită particulelor colorate din cremă pot uniformiza frumos tenul. Acum s-au lansat atât de multe produse încât ai de unde alege. Preferatul meu este BB cream de la Misha care se întinde foarte frumos și, în plus, are SPF 42. Este un produs coreean, dar îmi place maxim și trebuie să-l încercați. Are o acoperire medie ca să știți exact.

Pentru persoanele care au într-adevăr probleme mai mari, care au nevoie de o acoperire medie. Sunt foarte multe produse care oferă o astfel de acoperire, dar țineți cont că multe dintre acestea pot fi aplicate în mai multe straturi dacă aveți impresia că nu s-a acoperit perfect din prima. Cred că fondurile de ten cu acoperire medie sunt printre cele mai căutate dat fiind faptul că este foarte ușor de lucrat cu acestea. Ele se prezintă sub formă de diverse texturi și pot fi alese în funcție de toleranța pielii și în funcție de cât de ușor este de lucrat cu ele. Eu prefer fondurile de ten lichide cu o acoperire medie. Dacă îmi place un aspect mai dewy nu mai aplic pudră și cam asta a fost tot.

Fonduri de ten L’oreal

De-a lungul timpului am încercat tot felul de fonduri de ten. Printre preferatele mele sunt cele de la L’oreal. L’oreal true match Nude Plumping Tinted Serum este unul dintre cele mai noi descoperiri. Recunosc că-mi place foarte mult, se așează foarte frumos pe ten, poate fi reconstruit cu ușurință și are o acoperire medie(perfectă pentru nevoile mele). Cel mai mult îmi place că arată atât de frumos și de natural pe ten încât n-ai spune că ai ceva pe față. Cred că asta mă atrage cel mai mult. În mod normal este intitulat un ser pentru uniformizarea tenului, dar vă asigur că se comportă fix ca un fond de ten.

Acesta are acid hialuronic în compoziție și hidratează perfect tenul. Acest lucru este deosebit de important pentru persoanele cu ten uscat sau deshidratat. Aplicarea acestuia se face cu ajutorul unei pompițe. Recunosc că acest lucru îmi place pentru că pot pune suficient de mult produs pe burețel încât să nu risipesc din el, dar tot această pompiță mă și deranjează maxim pentru că rămâne un strat de produs de un centimetru pe care nu reușesc să-l iau.

Fondul de ten L’oreal True match este genial. Aș putea să spun că este unul dintre cele mai prietenoase fonduri de ten din câte am încercat eu până acum. Eu mi l-am cumpărat online și mi-am luat o nuanță puțin mai deschisă. Chiar și așa, nu mă deranjează deloc pentru că îl pot combina cu alte produse și să-l aduc la nuanța pe care mi-o doresc. În plus, se comportă bine și peste zi, nu se adună, nu se strânge și toate aspectele pozitive care îmi trec acum în minte i le pot trece în dreptul lui.

True match vine cu pompiță și este ușor de folosit. Și varianta aceasta de produs este îmbunătățită cu acid hialuronic și îmi place enorm de mult acest aspect.

Mici ponturi

În momentul în care nu alegeți fondul de ten potrivit acesta vă poate îmbătrâni și nu vă ajută deloc. Trăsăturile voastre nu sunt deloc puse în valoare și am observat aceste aspecte pe pielea mea.

Aveți grijă cu produsele aplicate în jurul ochilor pentru că aplicate în exces pot crea niște riduri foarte neplăcute. Pudra trebuie aplicată în strat subțire și cu mare grijă.

Eu îmi cumpăr cosmeticele de pe Notino și îmi place că de fiecare dată găsesc promoții la produsele alese sau primesc diverse mostre la parfumuri și în felul ăsta descopăr unele noi.

Care este fondul de ten preferat? ați încercat până acum fondurile de ten de la L’oreal?

You may also like

11 comentarii

  1. Nu le-am încercat pentru că eu nu folosesc fond de ten ,de pe Notino îmi cumpăr și eu mai tot ce am nevoie ,chiar ieri am primit o comandă pe care o plasasem seara și a doua zi a și ajuns .Chiar au mereu oferte bune .Mulțumim pentru informații .

  2. Am grijă în principiu să aleg fondul de ten potrivit. Îmi plac cele pe care le-ai prezentat, nuanțele de nude mi se par cele mai potrivite tenului meu.
    Mlțumesc!

  3. L’Oreal True Match folosesc și eu de ceva timp,e fix ce căutăm și nu îmi vine să încerce și altceva

  4. Fondul de ten este baza machiajului… Am avut de la L’Oreal mai demult, dar nu mai retin ce model. Poate il mai incerc si pe acesta. Eu greu gasesc un fond de ten potrivit cu tenul meu. Momentan am unul bun si un BB cream care m-a surprins.

  5. Chiar e foarte important să alegem fondul de ten potrivit nevoilor noastre. Nu am mai folosit de foarte mult timp fond de ten, mai mult m-am axat pe BB Cream-uri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.