Haine pentru copii și pregătirea pentru școală

Hainele pentru copii au început să mă preocupe foarte mult pentru că îmi doresc ca fetele mele să arate cât mai bine. Evident că nu aleg să cheltui o avere pe haine. Tot ce urmăresc este să aleg haine de calitate la prețuri bune. Tocmai din acest motiv vreau să vă arăt ceea ce i-am luat Cristinei de la Danina Line.

Tricouri lejere Danina Line

Undeva pe la începutul verii am dat o comandă pe Daninaline.ro și i-am luat Cristinei, dar și Evei diverse hăinuțe. O mare parte dintre hăinuțele Evei vi le-am arătat aici. Mi-a plăcut absolut totul la hainele lor: modelele speciale, materialul foarte bun și spălat și prețuri extrem de accesibile. Eu mă bucur enorm de mult că am descoperit hăinuțele lor și îmi surâde ideea că are mărimi mai mari ca să-i pot cumpăra și Cristinei de la ei.

Cristinei i-am luat niște tricouri, o pijama și o pereche de colanți. Toate acestea sunt foarte bune, îmi plac mult și mă bucur să văd că și ea le preferă când vine vorba să-și aleagă singură hăinuțele. Mărimea aleasă a fost un pic mai mare și asta pentru că ea este mai înaltă decât un copil de vârsta ei. Țin cont de acest mic detaliu atunci când îi comand haine online și nu m-a surprins acest aspect.

Materialul tricourilor este foarte bun. Nu s-au lărgit absolut deloc, nu s-a decolorat, nu a făcut ciuciuleți și nu s-a decolorat. Am numai cuvinte de laudă la adresa hainelor lor. Chiar și pijamalele sunt foarte comode și practice. Eu am ales de această dată un model compus dintr-un tricou cu un fel de colănțel. Sunt comode și perfecte pentru diminețile răcoroase.

Pregătirea pentru școală

Încă puțin și începe școala. Fie că o să mergem o săptămână la școala și o săptămână va face online, tot trebuie să ne pregătim. Daninaline are o ofertă tare bune de haine pentru școală și chiar mă gândeam să profit și eu de ofertă. Indiferent de uniforma școlii, mai toți copii vor avea nevoie de bluze albe așa că pe asta mă bazez și eu. I-am cumpărat vreo 2 bluze mai deocheate, dar tare îmi este frică că după 2 purtări vor fi murdare de pix, carioci sau cine știe ce.

Oferta celor de la Danina Line mi s-a părut tare captivantă și chiar mă gândeam să profit și eu. În principiu îmi doresc să cumpăr niște bluze polo albe sau poate ceva gen cămășuțe. Voi avea nevoie de câteva modele de acest gen și mă bazez pe materialele lor de calitate!

Voi v-ați pregătit de școală?

You may also like

20 de comentarii

  1. Nu am luat foarte multe haine nici noi, încă… Așteptăm să vedem ce ni se cere de la școală… Dacă avem evoie de uniforma… am mari emoții

  2. Este emoționant și plăcut să pregătim copii de scoala, noi mai avem câteva chestii de bifat și suntem complet echipate pentru scoala. Sunt superbe articolele alese de tine și îi vin tare bine

  3. Ce drăguț pozează! Este o scumpă și o frumușică!
    Abia aștept să crească și buburuza noastră și să-i cumpăr hăinuțe.
    Să poarte hăinuțele cu drag și să aibă succes la școală!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.