Influența fiolelor Gerovital exfoliant booster asupra tenului meu

Fiolele cu diverse concentrații de ingrediente miraculoase se pare că sunt printre cele mai căutate produse de îngrijire. Cu păreri preponderent pozitive, am îndrăznit să încerc și eu aceste chestii minune pe tenul meu. Dat fiind faptul că am primit aceste fiole Booster Exfoliant cu AHA, m-am gândit să încep cu ele. Prețul acestora mi-a oferit un plus de încredere că acestea își fac treaba extraordinar de bine și am prins curaj.

Tratament de 4 săptămâni cu Fiolele Booster Exfoliant de la Gerovital

Eu îmi doream mult să încerc fiolele cu acid hialuronic de la Farmec. Este vorba despre acest produs. Foarte lăudat, foarte apreciat și chiar prietena mea a zis că și-a cumpărat deja a doua cutie pentru că este foarte mulțumită de ele. Cu prima ocazie mi le voi achiziționa și eu.

Am primit acum ceva timp aceste kit de 4 fiole de la Gerovital. Descrierea produsului de pe cutie sună bine și se părea că era produsul perfect pentru micile mele pete pigmentare. Pare a fi produsul perfect pentru hidratare,  luminozitate, exfoliere blândă și regenerarea pielii în profunzime. Vitamina C este prezentă într-o formă deosebit de stabilă. Stimulează sinteza colagenului, reface bariera naturală de protecție a pielii, îmbunătățește aspectul general,liniile fine și ridurile, are efect antiinflamator și antioxidant.

Modul de aplicare este foarte simplu. Se ia o fiolă, se răstoarnă treptat conținutul în palmă și apoi se întinde pe ten. O fiolă mi se pare suficient de mare ca să poți să aplici de 2 ori produsul pe ten. Serul intră rapid în piele și pentru că fiola este destul de mare, o aplic și reaplic pe ten pentru a termina tot produsul într-o singură zi. Am aplicat și pe gât pentru că mi-a ajuns produsul.

În fiecare duminică seara mi-am aplicat câte o fiolă timp de patru săptămâni. După aplicare, o lăsam să acționeze toata seara și dimineața mă spălam pe față. După aplicare tenul se simțea ușor uleios și așa mă trezeam și dimineața. Nu este acel ten gras care să fie deranjant. Oricum ar fi , trebuia să apelez obligatoriu cu o soluție de spălare a tenului pentru a-l degresa și pentru a-mi pregăti tenul de machiaj.

Părerea mea despre fiolele Booster Exfoliant

Am vrut să termin tot tratamentul pentru a-mi forma o părere despre acest produs. La exterior, nu pot să zic că am văzut mari schimbări. Tenul era ușor mai luminos și mai hidratat. Nimic miraculos care să mă facă mai specială că am folosit acest produs. Cred că acest produs a fost perfect pentru îmbunătățirea texturii pielii pe interior și poate că i-a oferit un plus de energie și hidratarare. Asta pot doar să presupun după ingredientele minune și după ceea ce promite. Concret …. nu am văzut mari schimbări.

Poate că a fost și vina mea că nu am folosit produsul împreună cu restul produselor care mi-au fost indicate pe cutie. Prețul mi se pare ușor ridicat și nu l-am găsit decât pe site-ul celor de la Farmec.

Voi folosiți fiole de genul pentru ten? Aveți vreun produs care va impresionat și care merită să mi-l recomandați?

You may also like

12 comentarii

  1. Da ,am folosit dar fiolele Farmec in cutia alba cu albastru pentru ca sunt mai accesibile ca pret.Am vazut si eu fiolele la magazinul dm ;acestea Gerovital si intr-adevar mi se par cam scumpe .Fiolele Farmec le recumpar pentru ca sunt cat de cat multumita de rezultat ;ma gandesc ca pe timp indelungat se va vedea mult mai bine.

  2. Nu am incercat niciun produs tip fiola pana acum dar sa fiu sincera nici nu ma incanta sa incerc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.