5 tipuri de accesorii cu perle pentru femeia modernă de la Regina

Regina este unul din site-urile de bijuterii cu care am mai cochetat în ultima perioadă. Mi-am luat câteva bijuterii de la ei și am fost plăcut surprinsă de acestea. Ei folosesc bijuterii rezistente la apă și asta am constatat și eu atunci când le-am purtat în vacanța la mare. Sunt din Amsterdam și livrarea acestora către România nu implică niciun cost suplimentar. Asta m-a convins să dau câte o comandă pe site-ul lor și deja am 2 la activ, urmează cea de-a treia.

5 coliere cu perle de la Regina

În ultimul timp am tot început să port bijuterii și, în special, coliere. Îmi plac cum arată și le prefer pentru simplul fapt că pot da o notă aparte ținutei în momentul în care le purtăm. Chiar dacă în esență sunt niște bijuterii elegante pot fi purtate și într-o combinație casual fără probleme. Eu am îndrăznit să le combin în tot felul și arată foarte bine. Nu disproporționează cu nimic ținuta și chiar mi se pare că oferă o notă chic.

Anul trecut acesta a fost colierul meu preferat. Combinația dintre metal și perle îl face atât de special încât întindeam destul de des mâna după el pentru că se potrivea de minune la o cămașă albă, dar mergea super bine inclusiv la un tricou. Prețul este foarte accesibil și materialul este de foarte bună calitate.

Îmi plac colierele finuțe la baza gâtului, iar acesta arată splendid. De la distanță acest lanț abia se observă. Apar doar niște mici perluțe în jurul gâtului și asta mi se pare că arată finuț și foarte elegant. Eu mă bucur că produsele de la Regina au niște materiale foarte bune de la care nu mă irit. Am această problemă și în momentul în care port un colier o perioadă lungă de timp sau când transmir, mă irit destul de urât în mod normal. Asta nu se întâmplă atunci când port bijuteriile lor pentru că le tolerez foarte bine.

O altă bijuterie care mi-a atras atenția este colierul cu inițială. Acesta este numai bun pentru a fi purtat în mai multe combinații pentru că se pot pune mai multe coliere de genul care arată super bine. Faptul că acesta poate fi personalizat este un plus și asta mă atrage în mod special.

Un colier care are câteva accente metalice. Acesta se poate alege pe argintiu sau auriu în funcție de preferințe. În oricare dintre combinații cred că se vede bine așa că mie îmi plac ambele.

Dintre toate propunerile făcute nu putea lipsi colierul clasic din perle. Acesta este în varianta simplă, fără niciun alt accesoriu. Și acesta este frumos și are o notă aparte de eleganță, dar evident că fiecare alege în funcție de preferințele pe care le are.

Voi ce fel de colier preferați? Care dintre modelele alese de mine vă atrage?

You may also like

10 comentarii

    1. Din păcate nu am nici un colier cu perle…chiar mi-ar plăcea unul…primele doua sunt superbe… Si ultimul, cel cladic îmi place… ❤️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.