Cum am ales nuanța de blond potrivită pentru mine

Blondul este în topul preferințelor mele de foarte mulți ani. Dintotdeauna am admirat persoanele care purtau această culoare și cred că ăsta este și motivul pentru care m-am oprit la această culoare. Trebuie să recunosc că am purtat tot felul de nuanțe blond și nu știu dacă s-a întâmplat să-mi iasă de 2 ori aceeași nuanță. Fac tot felul de combinații și nu-mi amintesc să fi dat greș vreodată.

M-am hotărât instant să mă vopsesc

Un păr sănătos și îngrijit îmi oferă foarte mare încredere în mine. Îngrijirea adecvată a părului poate contribui la menținerea sănătății acestuia. Apelez la cele mai sănătoase metode de îngrijire și îmi aplic săptămânal măști pentru păr pentru a-i oferi hidratarea și vitaminele de care acesta are nevoie. 

Mă vopsesc o dată la două luni și totuși această dată nu este bătută în cuie. De cele mai multe ori, în momentul în care îmi crește rădăcina am impresia că părul este tern, lipsit de luciu și parcă nu se mai așează bine deloc chiar dacă eforturile mele nu sunt tocmai mici.

Sâmbăta trecută m-am trezit și la o simplă privire în oglindă am zis că părul meu nu arată deloc bine și vreau să mă vopsesc. Știam exact că vreau să-mi îndrept atenția către produsele Loncolor și asta pentru că eu folosesc des produse de la acest brand. Procedeul de aplicare este unul simplu și îmi găsesc nuanțele potrivite mie. Am fost la cel mai apropiat supermarket și am fost plăcut surprinsă să văd că am găsit aici ceea ce căutam.Nu aveau foarte multe nuanțe de vopsea, dar eu am ales nuanța Blond argintiu pentru că îmi place mult. Am mai folosit-o și în trecut și știam exact că nuanța aceasta rece de toamnă mi se potrivește perfect. Eu încerc mereu să intensific nuanța de argintiu prin aplicarea șamponului nuanțator cu reflexe gri de la Loncolor.

Modul de pregătire a vopselei de păr și cum mi-am aplicat vopseaua

În primul rând, părul nu necesită o pregătire suplimentară. De preferat ar fi să nu fie proaspăt spălat. L-am pieptănat bine pentru a mă ajuta în procesul de aplicare a vopselei. Acești pași simpli sunt ușor de urmărit pentru a pregăti părul pentru procesul de vopsire.

Lungimea părului meu este medie și am ales 2 cutii de vopsea Loncolor Ultra în nuanța Blond Argintiu Intens(10.19). De cele mai multe ori am nevoie de un tub și jumătate de vopsea. În cutie se găsește tubul de vopsea, 2 plicuri de oxidant, masca care se folosește după spălare și o pereche de mănuși pentru a facilita aplicarea vopselei. Eu am folosit un tub și jumătate de vopsea și am pus 3 plicuri de oxidant. Am omogenizat totul foarte bine și apoi am pus din aproape în aproape pe rădăcini. După ce am terminat de aplicat pe rădăcini am început să aplic vopsea și pe lungimea firului de păr. Ultimul pas a fost să masez ușor părul și am încercat să uniformizez toată vopseaua.

Timp de 40 de minute am stat cu vopseaua pe păr. După tot acest timp m-am clătit și am îndepărtat toată vopseaua din păr apoi am șamponat părul și am aplicat masca primită în cutie. Părul meu a arătat absolut perfect. Culoarea părului este uniformă. Îmi place faptul că părul luciu și parcă se așeza mult mai bine după ce l-am vopsit. 

Voi vă vopsiți acasă? Aveți vreo altă metodă în afară de cea pe care o folosesc eu?

You may also like

11 comentarii

    1. Îți stă foarte bine! Ador nuanța ta de blond. Și eu am șuvițe însă mi le fac la salon, nu am atâta îndemânare sa le fac singura.

  1. Și eu tot acasă și folosesc aceeași nuanța,îmi place prea mult rezultatul final și nu am mai schimbat culoarea de câțiva ani

  2. Tot acasă ma vopsesc și eu… Exact aceeași pași îi urmez și eu… Tot Loncolor folosesc…insa un blond auriu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.