Inelul placat cu aur de la SaraTremo care m-a surprins plăcut

În colecția mea de bijuterii am foarte puține inele. Nici eu nu-mi explic acest lucru. Pe cele pe care le am le port ori de câte ori am ocazia sau sunt potrivite stilului vestimentar adoptat. Nu sunt la prima bijuterie de la SaraTremo. În prima mea comandă pe site am inclus mai multe accesorii pe care le-am purtat cu mare drag. A doua bijuterie a fost un colier foarte drăguț pe care-l păstrez corespunzător și îl scot la plimbare ocazional. Mie mi-au plăcut mult cum s-au comportat în timp și tocmai din acest motiv m-am bucurat când am primit o bijuterie nouă.

Inelul placat cu aur de 18K

La ultima întâlnire de bloggerițe din Brăila am primit cadou un inel de la SaraTremo. Fiecare persoană a primit un model diferit. Eu am fost foarte încântată de modelul pe care l-am primit. Având în vedere că le-am văzut și pe restul, acesta mă caracterizează cel mai bine. Modelul este fix pe placul meu. Dar surpriza nu a venit de aici. Surpriza a venit din faptul că inelul îmi vine perfect ca și mărime în ciuda faptului că nu am fost pusă să aleg modelul.

Dacă aș fi fost pusă în situația de a alege mărimea potrivită, aș fi fost pusă în dificultate. Dar așa mă bucur tare mult că mi se potrivește și se așează și frumos pe mână. Modelul acesta mi se pare că seamănă cu o mână care se împreunează. Nu știu de ce, dar fix la asta mă duce cu gândul.

Am mai văzut pe site câteva modele de cercei foarte frumoși pe care mi i-aș dori. Cerceii sunt în topul preferințelor mele și niciodată nu am prea multe perechi. Tocmai din acest motiv caut mereu să-mi iau modele pe care eu să nu le am în colecție și care să-mi completeze colecția de cercei. Poate mi-ar trebui și o brățară de picior pentru vara asta.

Voi purtați inele? Vă place modelul meu?

You may also like

12 comentarii

  1. E cu adevărat deosebit! Elegant, feminin și cu siguranță se potrivește pentru orice ocazie! Să te bucuri de el!! Eu îmi găsesc cam greu mărimea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.