Paleta de farduri Allure de la Makeup Revolution

Femeile au o pasiune pentru produsele de machiaj. Recunosc că și eu fac parte din această categorie și îmi place să-mi cumpăr diverse produse chiar dacă nu știu să profit la maxim din ele. În general, nu îmi fac un machiaj foarte pronunțat și mă machiez destul de simplu, dar îmi place să am o trusă de machiaj cu de toate. Evident că în momentul în care am primit o trusă de farduri și o pudră de la Makeup Revolution am fost foarte încântată.

Paleta Allure de la Makeup Revolution

Paletele care conțin mai multe farduri sunt în topul preferințelor mele. Sunt mult mai practice ca să le folosesc în momentul în care mă machiez, dar îmi plac și pentru că sunt mult mai practice de luat în vacanță în momentul în care vreau să-mi pun în bagaj strictul necesar. Nu sunt la prima paletă de farduri de la Makeup Revolution doar că aceasta are câteva variante de farduri mai pigmentate cu ajutorul cărora pot obține machiaje mai pronunțate sau mai sclipitoare.

Nuanțele sunt pigmentate și este ușor de lucrat cu ele. Dacă vreau o nuanță mai intensă pot aplica primer înainte de a le aplica pe pleoapă sau pot umezi ușor pensula. În felul ăsta nuanța de pe pleoapă are o nuanță mult mai intensă decât în mod normal. Ca și rezistență se comportă foarte bine în timp.

Îmi place mult și ambalajul paletei care este unul frumos și vesel. În plus, ambalajul este metalic, solid și are o oglindă suficient de mare în interiorul acesteia. Este foarte bună pentru acele momente în care vrei să o folosești strict pentru te machia.

Pudra pulbere Banana de la Makeup Revolution

Pudra pulbere Banana de la Makeup Revolution este foarte cunoscută și recomandată în rândul persoanelor care prezintă machiaje. De acolo am remarcat-o și eu și mi-am cumpărat-o pentru că am un ten mixt și vroiam să-mi reziste machiajul o perioadă mai lungă de timp. Eu mi-am luat această pudră într-o variantă puțin mai închisă și aceasta nu prea mă ajuta pentru ceea ce-mi doream eu.

Nuanța pudrei primite este mai deschisă decât ceea ce am eu și mi se potrivește mult mai bine. Este ușor de lucrat cu ea și o aplic cu ajutorul unei pensule. Îmi place că nu-mi încarcă tenul și arată foarte frumos.

Aceste produse pot fi găsite în DM în magazinele fizice, dar acum pot fi găsite și online.

Voi folosiți produse de la Makeup Revolution? Care sunt produsele cu care vă înțelegeți cel mai bine?

You may also like

11 comentarii

  1. Foarte faine nuanțele din paleta…
    Am avut o paleta de farduri de la ei..Mi-a plăcut foarte mult…

  2. Paleta arata foarte bine, culorile sunt superbe, dar eu as folosi doar nuantele aurii si roz de acolo pentru ca spre ele intind mana cel mai des.

  3. Ador produsele Revolution in general si paleta asta este geniala. Are niste nuante care mi se potrivesc manusa si arata super bine aplicate. Daca ai o baza buna si mai folosesti si un fixator de machiaj, rezultatele pot fi si de durata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.