Ai auzit de sandalele AVARCA?

Vara a trecut? No way! Am un feeling că vremea bună va persista cel puțin până la sfârșitul lunii septembrie i mi-a; dori ca măcar prima jumătate din octombrie să fie la fel de prietenoasă. Încă nu am băgat nici o haină de vară la naftalină și parcă acum apreciez mai mult ca niciodată ținutele lejere.

sandale-cu-platforma-avarca-din-piele-naturala-model-sancha46-min

Ce înseamnă AVARCA?

Avarca este un brand deja foarte cunoscut în rândul copiilor și al mămicilor. Are ca principală activitate crearea unor sandale elegante lucrate manual din piele naturală fabricate în Spania. Acestea sunt 100% din piele și merită din plin toată atenția noastră pentru că modelele sunt foarte frumoase și este aproape imposibil să nu fii atras de ceva.

sandale-cu-platforma-avarca-din-piele-naturala-model-tulia28-minDe ce avem nevoie de încălțăminte de piele

Nu cred că mai este nevoie să spun de ce ar fi indicat să purtăm încălțăminte din piele și totuși vreau să menționez câteva aspecte. În primul rând sandalele din piele sunt mult mai comode și se mulează mult mai bine pe picior. Sunt persoane sensibile la diversele compoziții ale sandalelor sau a încălțămintei în general și doar încălțămintea din piele împiedică picioarele să transpirare.

sandale-cu-platforma-avarca-din-piele-naturala-model-flowers39-minCum arată cumpărătorul AVARCA

Eu cred că persoanele moderne sau deschise la nou. Eu fac parte dintr-un grup de mămici și acolo dezbatem diverse probleme dar tot acolo punem la cale câteva comenzi colective. Atunci când aflăm de reduceri sau avem nevoie de cărți, îmbrăcăminte sau încălțăminte nu trebuie decât să scriem o postare pe grup cu „Vrea cineva de pe www.sandaleavarca.ro?” și uite așa comenzile se strâng, banii la fel și în felul ăsta avem transport gratis cu siguranță. Recunosc că prin acest grup am aflat și eu despre acest model de sandale dar eu intenționez să îmi achiziționez abia acum o pereche pentru că sunt la reduceri. Am vrut să îi cumpăr în primăvară și Cristinei o pereche dar nu știu de ce m-am sucit. Oricum ar fi cred că voi comanda pentru mine și încă o prietenă și în felul ăsta împărțim transportul.

sandale-avarca-din-piele-naturala-model-mariela105-minÎn cât timp ajunge comanda?

Deși pare un site 100% românesc cu produse 100% din piele, acestea sunt produse în Spania și acest lucru o demonstrează și comenzile care vin tot de acolo. O comandă nu ajunge în 24 de ore așa cum vă așteptați. Timpul de livrare este între 5 și 15 zile lucrătoare iar în lunile de vară această perioadă poate fi ceva mai mare pentru că au foarte multe comenzi și explicația lor a fost că aceste produse sunt lucrate manual. Eu cred că sunt la început și din acest motiv apelează la această metodă de livrare dar pe viitor poate își fac și ei un stoc de produse pentru că nu au foarte multe modele și acum au văzut cam ce modele sunt mai cerute și au prins ceva experiență. Am văzut că la femei au în jur de 30 de modele. Toate sunt frumoase. Îmi este tare greu să mă decid asupra uneia. Pentru început îmi cumpăr o pereche să verific mărimea și cât de confortabile sunt și în vară am să îi iau și Cristinei o pereche și atunci îmi voi mai lua și eu una.

Voi cunoașteți acest site? Ați comandat vreodată de la ei?

Vă place acest model de sandale?

 

You may also like

6 comentarii

  1. Daaaa, am auzit de sandalele Avarca, imi palc maxiiim!! Mi-as fi luat insa acum, in sarcina, mi s-au umflat picioarele si nu mai stiu ce marime sa-mi iau 😀 La anul sigur voi avea si eu o pereche caci nu sunt asa scumpe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.