Noul detergent Persil are grija ca hainele mele să fie curate și ca mașina de spălat să fie în cea mai bună formă

Ideea este că detergentul de rufe este indispensabil. Cu atât mai mult atunci când ai copii. Ca să nu mai vorbesc că vara temperaturile ridicate fac ca murdăria și transpirația să fie la tot pasul, iar hainele trebuiesc curățațe și împrospătate mult mai des. Rutina noastră de îngrijire trebuie să fie mult mai riguroasă și produsele folosite să fie eficiente. Drept pentru care am dat o șansă noului detergent Deep Clean de la Persil care vine într-o variantă nouă.

Detergentul Persil Deep Clean încercat de mine a fost în două variante: gel și capsule. Eficiența acestuia mi s-a părut identică la ambele variante. Eu foloseam până acum varianta tip gel pentru că așa îmi era mai la îndemână. Totuși cred că ține de obișnuință pentru că de data asta am folosit și capsulele și s-au comportat impecabil atât la temperaturi mici, cât și la pete dificile.

De ce să alegem detergentul Persil Deep Clean

Persil Deep Clean curăță în profunzime rufele și oferă prospețime pentru mașina de spălat. Mașina de spălat poate căpăta mirosuri neplăcute în timp, din cauza reziduurilor care se acumulează odată cu spălarea hainelor murdare. Noul detergent Persil Deep Clean are acum o formulă ce curăță în profunzime petele dificile de pe rufe, oferind prospețime mașinii de spălat.

Formula sa unică și concentrată pătrunde adânc în fibrele textile pentru a îndepărta cele mai dificile pete, descompunându-le  în particule foarte mici ce nu se mai depun în mașina de spălat. Astfel, aceasta nu va căpăta în timp miros neplăcut. Persil Deep Clean conține 92% ingrediente biodegradabile și are un ambalaj reciclabil. Acest aspect îl face eficient în fața competitorilor lui.

Noul Persil Deep Clean este potrivit pentru spălarea hainelor la temperaturi începând cu 20°C. Este disponibil în diferite variante, cum ar fi pudră, gel sau capsule, în funcție de preferințele fiecăruia.

Experiența mea cu noul Persil Deep Clean

Eu am mai folosit Persil și până acum și recunosc că eram mulțumită de ceea ce reușea să facă cu hainele mele. Ideea este că acesta, fiind cu mult îmbunătățit, chiar mi se pare că diferențele sunt mult mai vizibile și că petele sunt îndepărtate cu ușurință fără a mai fi nevoie de produse ajutătoare. Cred că toată lumea știe că copiii ne pun la încercări și că pe hainele lor ajung cele mai neobișnuite lucruri, iar mămicile au responsabilitatea de a îndepărta petele folosind produse eficiente.

Mă bucur mult că am avut ocazia să încerc acest detergent de la Persil. M-a surprins plăcut. A reușit să facă minuni acolo unde credeam că nu voi mai reuși să scot acea pată.

Voi folosiți detergentul Persil? Sunteți tentate să folosiți noua variantă a a acestui detergent?

You may also like

11 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.