Aoro.ro devine Notino.ro! Site nou, promoții noi și un look cu totul special

Știam de ceva timp că va avea loc această mutare. Ultimele colete veneau în cutii pe care era imprimată sigla Notino și mă așteptam ca dintr-un moment într-altul să vă această schimbare. Aoro.ro este unul dintre cele mai cunoscute site-uri de cosmetice. Toată lumea știe că aici găsim cele mai noi produse cosmetice, cele mai noi lansări și cele mai multe produse cosmetice într-un singur loc. Este un magazin complet și tocmai din acest motiv apelez frecvent la el.

Schimbările mă bucură și de cele mai multe ori vin la pachet și cu o serie de promoții. Asta s-a întâmplat și în cazul noului site Notino.ro. Găsim aici Oferta curentă care nu are cum să nu vă atragă. Sunt mai multe oferte la diferite branduri și de multe ori constă în produse gratuite sau chiar reduceri.

În ce constă schimbarea

În primul rând se schimbă site-ul. Dacă până acum apelam la www.aoro.ro, acum putem găsi site-ul pe www.notino.ro . Este un un nume ușor de reținut și cu siguranță nimeni nu va întâmpina probleme în acest sens.

  • se schimbă logo-ul site-ului
  • adresa web devine www.notino.ro
  • e-mailul va fi info@notino.ro

Ce nu se va schimba la Notino

  • prețurile rămân aceleași, ba chiar acum sunt mai multe promoții
  • o ofertă largă de produse cosmetice și peste 55.000
  • conturile și înregistrările pe site se păstrează
  • cupoanele de reduceri pot fi folosite în continuare pe noul site

Ce conține cutia cadou primită

În primul rând țin să menționez că am primit o cutie extrem de frumos aranjată. Oricine poate primi o astfel de cutie dacă în momentul finalizării comenzii bifați să primiți o astfel de cutie contra cost. Se găsesc pe mai multe culori și cred că ar fi o idee excelentă de cadou. Acum vreau să vă arăt și conținutul:

1. Mascara Volume Effet Faux Cils Yves Saint Laurent –> http://bit.ly/2OhC1hb Arată foarte bine această mascara și în scurt timp o pun la treabă. Nu vreau să îmi desfac foarte multe produse de acest gen pentru că se usucă și nu apuc să mă bucur de ele atât cât ar trebui.
2. Apa de parfum Calvin Klein Downtown 50 ml –> http://bit.ly/2QX4Y07 am folosit-o încă din prima zi. Are un miros plăcut și exact pe gustul meu. Persistă bine și are o sticluță tare girly
3. Masca textila nutritiva Korika –>  http://bit.ly/2xPJBoU este a treia mască de la aceastp firmă și sunt convinsă că va fi una potrivită tenului meu. Îubesc măștile Korika și încerc ca măcar o dată pe săptămână să mă răsfăț cu câte o mască
4. Apa micelara Saffee –> http://bit.ly/2Oaj8fX Niciodată nu am prea multe produse demachiante așa că această apă micelară mi-a stârnit curiozitatea. Nu știu nimic despre brand și o voi folosi curând
5. Mostre pasta de dinti Mediblanc –> http://bit.ly/2pz7FZp
În prezent eu folosesc pasta de dinți Mediblanc varianta pe roșu și am să mă bucur și de aceste mostre să văd dacă nu cumva mă tentează și altă variantă.

Voi știți de Notino? Ce părere aveți de acest site?

 

You may also like

21 de comentarii

  1. zilele trecute mi-a venit o comanda de la ei, nu am mai comandat de ceva vreme dar ma declar multumita:preturi bune si produse de la branduri variate

  2. De multa vreme asteptam schimbarea. Singurul lucru care-mi placea mai mult la aoro decat la notino era logo pentru ca avea si roz in el. Acum e all-black dar nu ma deranjeaza foarte tare. Sunt curioasa cum ti se va parea rimelul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.