Articole sportive de cea mai bună calitate la prețuri mici

Zilele trecute am plasat o comandă pe Decathlon și asta pentru că aveam transport Gratuit. Îmi plac produsele lor și fac frecvent cumpărături de la ei. Chiar și acum intenționez să mai fac câteva alegeri pentru că știu că în magazinul lor voi găsi cele mai bune prețuri petru produsele pe care eu mi le doresc.

Un nou sport necesită accesorii noi

În urmă cu 2 săptămâni, Cristina a început să facă un nou sport: volei. Ea face handbal de mai bine de 2 ani și până acum n-a obținut cele mai bune rezultate. Știu că performanțele nu apar peste noapte deși sper în minuni. M-am gândit că ar fi bine să-i arăt un sport nou în speranța că poate avea înclinații mai multe către el. Inițial am dus-o la volei pentru că vroiam să văd dacă este atrasă, dar am avut un succes teribil. Îi place mult de tot și chiar își dorește să practice ambele sporturi, iar eu am în plan să-i îndeplinesc dorințele.

Voleiul este un sport frumos și chiar mi-aș dori să-l practice în continuare. Îmi doresc să dau o comandă pe Decathlon pentru că nu am o minge de volei cu care să se joace Cristina în timpul liber. În prezent, se mai joacă în parc cu fetele care practică volei de mai mult timp, dar mereu stă după ele. Am observat că pe Decathlon are multe modele de mingi și majoritatea au niște prețuri foarte bune. Chiar nu costă o avere și merită să-i fac bucuria asta copilului.

Doamna de volei le-a cerut și genunchiere la ultima ședința de volei. Dacă tot nu am apucat să comandă mingea de volei, voi include în coșul meu de cumpărături și genunchiere. Am găsit în foarte puține locuri și analizând site-ul celor de la Decathlon am văzut că acestea sunt pe mărimi și trebuie să aleg modelul și mărimea potrivită.

Adidași ușori și subțiri

Adidașii de la Decathlon sunt foarte cunoscuți ca fiind printre cei mai ieftini și cei mai calitativi. Eu am cumpărat anul trecut un model binecunoscut. Îmi plac adidașii ăștia pentru că sunt subțiri și poate piciorul să respire și sunt foarte ușori. Modelul, dar și culorile sunt foarte frumoase și potrivite atât pentru pantaloni scurți, cât și pentru blugi sau orice altă ținută sportivă.

Jucării de exterior de cea mai bună calitate

Eu am luat anul trecut o trotinetă foarte solidă care a rezistat perfect până anul ăsta fără să prezinte vreo problemă. Tocmai din acest motiv intenționez să-i iau și fetiței mele cele mici o trotinetă cu 3 roți. La ultima mea vizită în Decathlon îmi amintesc că am văzut câteva modele foarte frumoase, doar că în acea perioadă Eva nu se descurca foarte bine să meargă pe trotinetă. Acum s-a schimbat situația și tocmai din acest motiv vreau să-i fac și ei o bucurie.

La fiecare vizită în magazin găsesc diverse accesorii sportive, și nu numai, pe care le cumpăr. Niciodată nu plec cu mâna goală.

Eu sunt curioasă dacă și voi vă faceți cumpărături din Decathlon? Ce produse sportive aveți pe lista voastră?

You may also like

12 comentarii

    1. Destul de rar…nu avem decathlon in oraș…insa de cate ori ajungem in vreunul ne oprim întotdeauna la articolele sport.. Momentan piticul își dorește o minge de fotbal

  1. În weekend am fost pe la ei.Si da,întotdeauna am câte ceva pe lista de cumpărat din magazinul lor

  2. Decathlon este un magazin cu produse pe care nu prea le găsim în altă parte. Uneori sunt și prețurile bune în balanță cu calitatea, dar uneori mai sar calul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.