Halloween Big Promotion

În câteva zile vine și Halloween-ul mult așteptat și eu încă nu știu ce voi face în această mare zi. Cel mai probabil voi scobi un bostan, sting becurile și mă plimb cu el prin casă pentru că nu cred că voi ieși. Poate ar fi interesant să mergem la un film. Asta da idee … Nu am mai fost la un film de mai bine de 2 ani!

ice-cream-puff-min

Bluză cu puf – link

Zilele astea am intrat și eu pe www.rosewholesale.com pentru că eram în căutarea unei bluze. Am auzit multe cuvinte frumoase și multe comenzi primite de pe acest site și aș vrea să am și eu o experiență în ceea ce îl privește. Astăzi am găsit o poză cu o bluză și am zis că trebuie să o găsesc pe site-urile mele și am găsit ceva asemănător. O înghețată din puf și din câte am înțeles acele pufuri sunt detașabile așa că la spălat le puteți scoate. Sunt tare curioasă cum se așează pe corp.

ugg-min

Cizme still UGG – link

Astăzi am ieșit până afară și am văzut o bătrânica care era încălțată cu o pereche de cizme still UGG mai înalți ca cei din poză și se chinuia să meargă cu ei. Se vedea că erau greoi și nu erau comozi și în plus călca rău cu ei dar ce mai conta atâta timp cât erau călduroși și cu siguranță nu îi cumpărase ea. Aș vrea și eu o pereche de replici de genul. Nu am nici o pereche negri și am vreau să îi încerc și eu.

rochie-neagra-min

Rochie neagră – link

Am nevoie de o rochie pentru un botez care va avea loc în noiembrie, undeva pe la sfârșitul lunii și mă gândeam că rochița asta este decentă și poate fi purtată atât ziua cât și seara. Nu știu acest mic amănunt. Problema este că nu știu dacă îmi va ajunge la timp dar dacă nu ajunge mă gândeam că ar putea fi potrivită pentru crăciun/Revelion.

 

You may also like

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.