O somn bun și relaxant doar cu produsele Family Flexx

Somnul este responsabil de buna noastră dispoziție și de un chef de viață ieșit din comun. Este cu adevărat plăcut să te trezești dimineața cu zâmbetul pe buze și chiar dacă nu ai dormit mai mult de 6-7 ore să ai impresia că ești extrem de odihnită. Vorbesc asta din experiență pentru că am găsit pe FamilyFlexx.ro câteva produse care mă relaxează maxim și de care sunt mulțumită.

Family Flexx

Într-un timp aveam o fixație către magneții de frigider, dar acum am făcut o atracție pentru căni. Iubesc cănile de diverse dimensiuni și mă bucur că în ultima comandă pe FamilyFlexx.ro am găsit și o cană cu logo-ul site-ului și cu un mesaj drăguț. Nici steagul României n-a fost uitat așa că nu-mi rămâne decât să mă bucur de cadou și să vă povestesc ce mi-am mai luat.

Patul meu a căpătat o nouă înfățișare

Family Flexx

În primul rând vroiam 2 perne noi. Mi-am luat câteva de prin magazine și ba le-am nimerit prea moi, ba prtea tari. Chiar eram nemulțumită din punctul ăsta de vedere. Evident că am nevoie de un echilibru. De această dată am ales o perna HypoalergenMED și sunt tare mulțumită. Este exact acea pernă perfect echilibrată care mă relaxează și pe care îmi face plăcere să pun capul.

Pentru că nu aveam de unde să știu exact cum este fiecare, am ales o pernă Hyporalegenică și una cu puf de gâscă. Dacă nu ar avea acele cusături, aș putea să spun că pot fi ușor confundate pentru că ambele sunt la fel de comode. Sunt acele perne care sunt perfect echilibrate și sunt perfecte pentru un somn liniștit. Îmi place și faptul că eticheta poate fi văzut-o în permanență și în felul ăsta știu exact cum le pot îngriji.

Family Flexx

În colet am găsit două fețe de pernă dreptunghiulare pentru pernele primite. Acestea au semnul site-ului și îndemnul „let’s sleep„. Sunt plăcute la atingere și sunt perfecte pentru a le folosi atunci când trebuie s-mi schimb fețele de pernă.

Pilotă HypoalergenMED de la Family Flexx

Una din perne este din aceeași categorie cu pilota. Aceasta este perfectă pentru primăvară/toamnă sau chiar pentru vară dacă sunteți ca mine, adică nu puteți dormi dacă nu sunteți învelite. Eu am această problemă și trebuie să mă învelesc tot timpul pentru că altfel nu pot dormi. Această pilotă este ușoară și îmi place că are cusături din loc în loc care împiedică să se strângă materialul din interior sau să migreze dintr-un loc în altul. De obicei o învelesc pentru că lenjeriile mele de pat au cearceaf pentru pilotă și în felul ăsta se vede foarte frumos.

Ultima chestie pe care am mai primit-o a fost o saltea de plajă. Aceasta este destul de grosuță și poate fi folosită pur și simplu sau pusă peste un șezlong și în felul ăsta este mult mai relaxant și confortabil.

Per total sunt foarte mulțumită de toate produsele și dacă vreți să vă schimbați perne, pilote sau alte chestii legate de dormitor, eu zic să aruncați o privire pe site pentru a vedea dacă găsiți pe site ceea ce aveți nevoie.

You may also like

11 comentarii

  1. De o pilota noua am mare nevoie…asa ca articolul tau ma ajuta mult în decizia pe care trebuie sa o iau in ceea ce priveste cumpararea uneia.

  2. Multumim pentru recomandare! Chiar am nevoie de o pilota,imi plac produsele care le ai primit!

  3. Chiar voi intra pe site, sunt tare curioasă să văd prețuri și alte detalii, deoarece m-ai convins. În plus, am nevoie de toate produsele pe care le-ai enumerat.
    Mulțumesc pentru pont!

  4. La perne caut si eu un echilibru, dar este dificil sa stii cum va fi peste o luna-doua sau mai multe. Asa ca tot mai incerc pana gasesc brandul ok. 🙂 Pun pe lista de incercat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.