Anew Renewal – cremă lejeră pentru ochi cu proprietăți multiple

Zona ochilor este o zonă sensibilă. Aici apar primele semne atunci când intervine oboseală. Nici ridurile nu sunt tocmai plăcute pentru că pot crea reale neplăceri. Ca să evităm toate aceste lucruri este bine să folosim produse eficiente care ne pot salva să avem un ten frumos și luminos.

Cum îngrijim corect zona ochilor

M-am obișnuit să-mi încep rutina de îngrijire a tenului cu ochii. Întotdeauna primul pas este curățarea feței și inclusiv a zonei ochilor. Produsele trebuiesc aplicate pe o piele curată. Dacă dimineața îmi permite timpul, atunci prefer să aplic patch-uri hidratante în zona ochilor și să-i las acolo timp de minim 15 minute sau cât timp îmi beau cafeaua. Prefer plasturii ținuți la frigider pentru că aplicarea produselor reci pe piele mi se pare că sunt mult mai eficiente. Cel puțin în zona ochilor chiar se vede diferența.

Crema de ochi Anew Renewal Power este foarte potrivită pielii mele. Protinol, ingredientul patentat exclusiv de Avon, ajută la refacerea atât a colagenului 1, cât și a colagenului 3.Cele 2 tipuri de colagen formează astfel un duo perfect, condiție esențială pentru o piele cu un aspect mai tânăr.

Iată de ce să o folosești:

  • estompează și luminează instantaneu întreaga zonă a ochilor
  • pielea din jurul ochilor pare mai puțin umflată, împrospătată și odihnită
  • netezește, reduce ridurile și hidratează intens

În numai 7 zile de utilizare, pielea are un aspect mai luminos, o textură vizibil netezită, cu aspectul porilor diminuat în timp ce ridurile fine sunt mult mai netede. Rezultatul: un ten radiant, elastic și cu aspect puternic și sănătos. Eu am folosit crema de ochi împreună cu serul Anew Power Serum. Aceste produse promit să reducă până la 7 semne ale îmbătrânieii pielii, în doar 7 zile!

Serumul si crema de ochi Anew Power Eye sunt destinate tuturor tipurilor de ten și fac parte din rutina de îngrijire cotidiană. Crema de ochi are o culoare roz sidefie și este o cremă ușoară care intră rapid în piele cu doar câteva mișcări. Dacă timpul îmi permite folosesc și o rolă de jad cu ajutorul căreia îmi fac un masaj ușor în zona ochilor fără să pun o presiune prea mare. Serumul îl aplic pe toată fața. Textura lejeră, ușor fluidă mă ajută să-l uniformizez rapid. Intră ușor în piele și este o bază perfectă pentru machiaj. Nu lasă pielea deloc lipicioasă.

Eu mai folosesc și o cremă cu acid hialuronic peste serum. Îmi place mult să aplic produse cu acid hialuronic pe ten și aste pentru că ajută tenul să-și recapete elasticitatea.

Care este rutina voastră de îngrijire a tenului? Ați încercat până acum produse Avon?

You may also like

10 comentarii

  1. Am încercat foarte multe produse de la Avon și chiar pot spune că îmi plac ,dar această cremă nu am încercat-o .

  2. Nu am mai comandat de ceva timp produse de la ei,însă îmi amintesc că produsele Anew erau foarte calitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.