Revista JOY octombrie (cadouri reviste octombrie)

Mi-am cumpărat zilele astea Revista JOY cu cadou. A fost singura revista care mi s-a părut interesantă și am considerat că merită să o cumpăr.

Cadoul la Revista JOY a fost o trusă de farduri, un rimel și un dermatograf negru și totul la prețul de 9,99 lei.

Până să scriu această postare și vă pot spune și părerea mea vis-a-vis de produsele oferite. Trebuie să recunosc că având în vedere prețu nu mă așteptam ca produsele să aibă cea mai bună calitate așa că așteptările nu au fost atât de mari. Am folosit fardurile și pot spune că au fost bune …. îți poți realiza un machiaj frumos și folosite împreună cu primer au ținut câteva ore bune …. adică cât am avut eu nevoie. Rimelul nu știu de cine este făcut pentru că nu are nici un fel de etichetă dar mie sincer nu îmi place deloc. Nu are nici o proprietate … de alungire, de volum sau altceva și în plus după 4 ore de la aplicare deja au început să mă doară ochii deci cu siguranță nu am să-l mai folosesc. Dermatograful l-am încercat pe mână și a părut bun.
În interiorul revistei mai găsiți o mostră de la Nivea care este formată din 3 pliculețe: demachiant, cremă de zi și cremă de noapte. Un demachiant chiar vroiam să îl cumpăr și mi-a plăcut numai că atunci când am fost să îl cumpăr nu l-am găsit și m-am reorientat către altceva … am să vă povestesc în câteva zile.

Revista Femeia oferă cadou un produs cosmetic la alegere Cremă Lift Intensiv contur pentru ochi și buze sau Mască de păr anti-age +30 Tratament de la Gerovital. Revista o găsiți la prețl de 10,90 lei. Nu m-a atras foarte tare cadoul așa că această revistă nu mi-am cumpărat-o.

Revista Unica are cadou un deodorant roll on antiperspirant de la Yves Rocher. Revista o găsiți la 9,90 lei.

Voi ce reviste ați cumpărat? (pentru persoanele care își doresc una dintre aceste reviste le găsiți la chioșcurile de ziare care nu au un trafic foarte intens)

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.