Pizzeria Arena Brăila are o pizza delicioasă și un desert divin

Totul a început o dată cu întâlnirea de bloggerițe cu ocazia evenimentului Danube Bloggers Meet. În cadrul evenimentului a fost organizată o tombolă pentru că erau puse la bătaie câteva vouchere cadou de 100 lei. Norocul mi-a surâs și am câștigat unul dintre aceste vouchere. Eram foarte bucuroasă pentru că iubesc pizza și eram convinsă că voi avea parte de o experiență culinară plăcută. Chiar dacă evenimentul a avut loc în Brăila, eu n-am reușit să trec în acea zi după pizza. Am amânat momentul pentru una din zilele în care urma să merg la mall și să am ceva mai mult timp să-mi iau și o pizza.

Experiența mea cu Pizzeria Arena din Brăila

Eu stau în Galați și într-una din zile în care vroiam să ajung la Brăila Mall să fac diverse cumpărături, mi-am pus în plan să trec și la pizzeria Arena să-mi aleg ceva bunătăți. În mod normal este o pizzerie cu livrare la domiciliu dacă sunteți din Brăila. Eu am fost personal să ridic comanda. Înainte de a pleca din mall am sunat și mi-am comandat o pizza Fresca și una Tonno Cipolla. Evident că am ales și ceva dulce și de data asta am luat o porție de clătite cu gem de căpșuni și un tiramisu.

Ideea este că de la mall până la pizzerie a fost suficient timp ca să mi se pregătească comanda. În momentul în care eu am ajuns, comanda mea era deja gata și mi-am luat-o pentru acasă.

Ambele variante de pizza mi-au plăcut. Pizza pe vatră este în topul preferințelor mele și mi s-a părut foarte gustoasă. Clătitele au fost bune și s-au terminat rapid. Le-am dat fetelor să le mănânce și pentru mine am păstrat tiramisu. Tiramisu a fost vis. Păcat că a trebuit să-l împart și cu fetele. Chiar a fost unul dintre cele mai bune tiramisu pe care le-am încercat eu până acum. Recomand cu drag să-l încercați dacă aveți cumva drum la Pizzeria Arena sau dacă sunteți din Brăila.

Voi vă comandați pizza acasă? Ce sortiment de pizza preferați?

You may also like

9 comentarii

  1. Comandam si o luam noi din oraș…nu vin pana la noi acasă…
    Pizza preferata este cea tradițională…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.