Scapă de petele imposibile în 2 pași

Petele sunt cel mai mare inconvenient atunci când se află pe obiectele dragi. O spun din experiență și chiar am câteva exemple care m-au marcat și pe care am încercat să le repar. Multe din petele existente se fac accidental și în încercarea disperată de a salva un obiect încerci fel de fel de metode.

În momentul în care se face o pată din vina mea evident că îmi pare foarte rău și încerc s-o repar. Așa s-a întâmplat și în cazul care urmează să-l prezint. A fost o simplă întâmplare care m-a marcat.

Totul a început în momentul în care îi dădeam de mâncare Evei. Eram foarte bucuroasă că deschide gurița și mănâncă așa că am vrut să surprind acest moment. A fost nevoie de un singur moment de neatenție ca Eva să mă lovească peste castron și acesta să cadă exact pe covor. Una dintre cele mai mari frici ale mele era faptul că îi combinasem ardei kapia, dovlecel și țelină, iar acel roșu de la ardei parcă ieșea în evidență chiar și pe covor. Mă gândeam că nu voi mai reuși niciodată să scot acea pată de pe covor. Întâmplarea a făcut ca în toată fuga mea după spray-ul de scos pete de la Asevi să fac rapid și o poză.

Am luat pachetul de șervețele umede și am strâns întâi toată mâncărica întinsă pe covor. După ce am șters tot, am pulverizat din belșug spray de pete Asevi și apoi cu o perie cu peri ceva mai tari am șters covorul. Cred că am repetat procedura de 2 ori și am văzut că totul arăta mult mai bine. Poate că se mai vede în acea zonă o mică diferență de nuanță, dar aceasta este foarte foarte mică. Eu chiar mă bucur că am scăpat rapid de acea pată de pe covor și vă spun sincer că nu mă așteptam ca totul să fie atât de ușor.

Eficiența spray-ului Asevi

În primul rând vreau să menționez din start că acest Spray de pete de la Asevi poate fi folosit atât pentru a elimina petele, cât și pentru mirosurile neplăcute. Eu trebuie să recunosc că îl folosesc în mod regulat pe petele de pe hainele copiilor. Cea mică se murdărește involuntar de mâncărică, dar nici cu cea mare nu-mi este rușine că mi s-a întâmplat de atâtea ori să se murdărească de ciocolată, acuarele, etc.

Pete care se pot îndepărta cu spray-ul Asevi

 • pete de pe gulere sau manșete
 • pete imposibile de pe hainele bebelușilor
 • sânge
 • roșii/fructe
 • machiaj
 • ulei/grăsime
 • pete de transpirație
 • ciocolată/iaurt
 • cafea/vin
 • iarbă

Eu am folosit acest spray atât pentru covor, cât și pentru haine și rezultatele au apărut imediat. Cred că este unul dintre puținele produse care are rezultate imediat.

Dacă v-am convins, eu vă recomand să-i acordați o șansă ca să vă convingeți singuri de acest produs. În cazul în care nu-l găsiți în magazine sau vreți să cumpărați produse Asevi cu reducere, eu vă recomand site-ul lor www.asevi.ro. Dacă folosiți codul ROKOLLA aveți o reducere suplimentară de 15% în coșul de cumpărături.

You may also like

30 de comentarii

 1. Poi scoate cam toate petele din ce ai enumerat mai sus , astea de mancare in special ca copilasi ne dau mereu de lucru !

 2. Nu am acest spray de pete de la Asevi ,dar se pare că merită să-l cumpăr ,am încercat și eu ceva produse de la ei și chiar mi-au plăcut !

  1. Recunosc ca nu am incercat acest spray de pete.Cand seva termina celor care îl folosesc acum primit sa il incerc și pe acesta

 3. Având un băiețel de 5 ani și un sot care face ce face și pătează toată hainele mereu am nevoie de soluție de pete. Pe acesta încă nu am încercat-o, dar cu siguranță o voi face.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.