Ai probleme cu căderea părului? Biotrade Sebomax poate fi soluția potrivită

Părul meu este extrem de important pentru mine. Mereu încerc să am grijă de felul în care arată. Am observat că în momentul în care părul meu arată bine parcă și eu am o încredere mai mare în mine. Căderea părului îmi crează un real disconfort. În primul rând pentru faptul că arată total inestetic pe haine și îmi dă semne de îngrijorare. Nu îmi cade atât de mult păr încât să cred că este vreo problemă medicală, dar încerc să tratez problema asta.

Biotrade și gama Sebomax HR

Produsele Biotrade sunt foarte calitative. Sunt niște produse tratament și se încadrează în rândul dermato cosmeticelor cu rezultate garantate. EU am fost extrem de interesată de aceste produse pentru că îmi și imaginam că rezultatele vor apărea în scurt timp. Din gama Sebomax HR am folosit 2 produse: șamponul anticăderea părului Sebomax HR și tonic anticăderea părului.din aceeași gamă.

Șampon anticăderea părului Sebomax HR

SEBOMAX HR ȘAMPON ÎMPOTRIVA CĂDERII PĂRULUI stimulează creșterea părului, mărește densitatea lui și întărește rădăcina firului de păr, astfel diminuând căderea acestuia. O formulă fără sulfați ce spală delicat scalpul și oferă substanțe hrănitoare valoroase pentru păr. Acesta are are o textură ușoară, ușor gelatinoasă.

Complexul activ cu Baicapil extract de rozmarin, cofeină, proteine de grâu și vitamine redă părului densitate, strălucire și vitalitate naturală. Se recomandă utilizarea împreună cu Sebomax HR tonic și gel. Nu îngrașă părul și nici nu-l încarcă.

Nu are miros și nici parabeni în cazul în care sunteți interesate de acest aspect. Se aplică cu ușurință, iar cantitatea folosită diferă în funcție de lungimea părului. Face o spumă ușoară și eu îl las să acționeze timp de cel puțin 5 minute.

Potrivit pentru:

 • Cădere păr după Covid
 • Cădere și rarefiere păr
 • Cădere păr la femei
 • Cădere păr la bărbați
 • Cădere păr după sarcină și naștere
 • Pierdere de păr zonală – alopecia areata
 • Pentru stimularea creșterii părului
 • Pentru creșterea densității și vitalității părului
 • După transplant de păr
 • După mezoterapie la nivelul scalpului

Eu am văzut schimbări imediat după primele folosiri. Părul meu a avut un aspect mult mai frumos și mai strălucitor. Căderea părului s-a încetinit vizibil și am urmărit acest aspect la periat. Un alt aspect pe care l-am remarcat este și apariția firelor baby hair de la nivelul frunții.

Tonic împotriva căderii părului

SEBOMAX HR TONIC ÎMPOTRIVA CĂDERII PĂRULUI scade rapid și eficient procesul de cădere și rarefiere a părului, prin prelungirea ciclului vital al firului de păr și stimulează creșterea lui.

Amestecul puternic format din ingrediente naturale precum Baicapil, aminoacizi, vitamine și cofeină furnizează microelementele lipsă către foliculul pilos, întărește fixarea firului de păr de scalp și menține activă faza de creștere a firului de păr. După primele aplicări părul se întărește și își reface densitatea, aspectul sănătos și strălucirea.

Potrivit pentru:

 • Păr subțire și devitalizat
 • Cădere păr după Covid
 • Cădere păr sezonieră
 • Cădere păr după sarcină și naștere
 • Rarefiere și cădere păr de alte cauze
 • După transplant de păr
 • Potrivit pentru bărbați și femei

Tonicul împotriva căderii părului este un produs eficient. Eu am folosit împreună cele două produse și rezultatele chiar se văd. Se pulverizează cu ușurință câte 6-8 pulverizări cât mai aproape de rădăcină și apoi am masat câteva minute părul. Nu are partfum. Mie îmi place că nu-mi usucă părul și observ că părul are un luciu plăcut și firul chiar pare mai sănătos.

Voi aveți probleme cu căderea părului? Vă tentează să încercați gama nouă de la Biotrade?

You may also like

13 comentarii

 1. Trebuie să cumpăr și eu aceste produse ,chiar îmi plac din descrierea pe care le-ai făcut-o ,se merită .Mulțumim pentru informații .

 2. Nu am probleme cu, căderea părului însă r bine de știut.Multumim pentru recomandare!♥️

 3. Mooaa, un produs împotriva căderii parului după covid? Nu ai idee ce mult ma bucur ca ti-am găsit articolul asta. Am o prietena disperata cu căderea parului post covid. Nu știe ce sa mai facă, dar o sa ii recomand produsele astea. Chiar sunt curioasa de rezultate. O sa revin cu feedback 🙂

 4. Nu am probleme cu caderea parului dar am in jurul meu persoane care au aceasta problema si ma bucur de fiecare data cand le pot recomanda ceva nou si eficient.

 5. Căderea părului este într-adevăr o problemă pentru mulți dintre noi. Soluțiile oferite și disponibile pe piață sunt destul de multe, dar mai trebuie să fie și eficiente, de calitate. Tocmai de aceea este important să aflăm opiniile sincere, să cunoaștem mai multe detalii. Mulțumesc pentru recomandare și informații! Voi ține cont.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.