Slăbiciunile mele pentru cercei sunt fără limite

O bijuterie ar putea reprezenta cadoul perfect pentru orice femeie. Cadourile pot fi de mai multe feluri: cele primite de la pritenei, iubit sau cele pe care ți le poți face singură. Cele din urmă nu au cum să fie nepotrivite. Îți alegi ceea ce-ți place, ce-ți lipsește și ții cont doar de bugetul de care dispui. Iubesc cerceii și am acasă enorm de multe perechi. Nici nu le mai știu numărul acestora și pasiunea mea nu se oprește aici.

Cercei în funcție de sezon

Vara trecută am descoperit că-mi pot comanda cercei în funcție de sezon. Mai exact, am luat cercei cu scoici, cu steluțe de mare, cu motive celeste, etc. Genul ăsta de cercei îmi dau un vibe bun, încredere în mine și parcă și outfit-urile se compun mai ușor. Recunosc că îmi plac modelele mai mari și nu prea iau în considerare modelele micuțe de cercei. Eu mai mereu port părul desprins și dacă port ceva micuț, aceștia nici nu s-ar observa. Consider că cerceii ar putea spune o poveste despre mine, îmi poate schimba fizionomia și chiar să mă fac puțin mai drăguță decât sunt.

Cerceii din imaginea de mai sus sunt absolut superbi. I-aș putea purta și în oricare alt sezon decât cel estival. Poate că sunt puțin mai eleganți și nu pot fi purtați la o ținută sport. În rest, sunt perfecți atât pentru o ținută casual, cât și pentru una elegantă. Am început să port și cercei aurii. Poate că aș putea schimba modelul de mai sus într-o altă culoare doar că modelul mi se pare perfect.

Un alt aspect important de care țin cont atunci când îmi caut o pereche de cercei este sistemul de prindere. Cerceii tip ac sunt frumoși, sunt siguri doar că pot fi incomozi atunci când dormim. Rar am întâlnit cercei care să nu-mi creeze disconfort și până nu i-am dat jos nu am putut să mă odihnesc.

Cercei tip creole

În topul preferințelor mele sunt cerceii tip creole. Genul acesta de cercei mi se pare că mă avantajează cel mai mult și tocmai din acest motiv apelez destul de des la modelele de genul. Modelul acesta de cercei din argint eleganți l-am găsit pe Janette.ro este unul mult prea elegant și foarte frumos. Mi-aș dori să-i pot oricând doar că sunt mult prea prețioși și merg doar la ținute elegante sau casual – elegante. Chiar și așa, este bine să ai o astfel de pereche de cercei în colecție pentru că niciodată nu se știe când ai nevoie.

Bijuteriile au rolul de a ne înfrumuseța. Femeile s-au obișnuit să poarte diverse bijuterii care au o însemnătate aparte, care atrag energii pozitive sau care oferă un plus de încredere. Eu prefer să-mi asortez cerceii în funcție de starea de spirit pe care o am în zoua respectivă, să se potrivească cu ținuta aleasă sau apelez la acei cerceii simpli, dar frumoși, care merg purtați indiferent de situație. Nu este foarte complicat să-ți alegi cerceii potriviți. Important este să alegi în funcție de preferințele personale. Trebuie să te placi tu pe tine pentru că în felul ăsta vei fi apreciată, cu siguranță, și de cei din jur.

Cercei simpli și de efect

O pereche de cercei micuți, dar care te ajută să ieși din anonimat, sunt cei de mai sus. Aceștia mă atrag din modelul simplu și totuși ușor sofisticați care se potrivesc în foarte multe combinații. Sistemul de prindere este preferatul meu. Sunt foarte ușor de pus/scos și de purtat. Nu deranjează cu nimic și se văd frumos la ureche. Apelez destul de des la acest model în momentul în care port părul prins.

Voi ce fel de cercei preferați?

You may also like

8 comentarii

  1. Și eu am o obsesie pentru cercei, e singura bijuterie fără de care nu ies din casă. Înainte îi preferam pe cei mari, opulenți, dar de mai bine de 1 an îi prefer pe cei mici, cât mai la baza lobului urechii.

  2. Cred că majoritatea femeilor adoră cerceii.
    Eu mă număr printre acestea. Îmi plac foarte mult, dar mai ales cei personalizați, unicat.
    Mulțumesc pentru recomandare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.