Cum îmi place să îmi petrec unele weekend-uri

Am fost ieri la Carrefour la Brăila și ne-am oprit la Zvon Cafe să bem și noi ceva bun. Eu mi-am comandat un French Vanilla Frappe și iubitul meu și-a luat un Cocktail de kiwi. Vreau să spun că amândouă arătau deosebit de bine și pe lângă asta erau și bune.

Toată lumea își comanda fresh-uri sau cocktailuri care mai de care mai deosebite și cât am stat să ne savurăm delicioasele băuturi am privit tehnica personalului. Nici nu erau greu de realizat doar că aveai nevoie de foarte multe ingrediente pentru a ieși ceva spectaculos.

Aveau o vitrină întreagă cu fructe. Unele le foloseau pentru decor și altele erau folosite la smothie sau chiar la cocktailuri. Niște combinații extrem de interesante și cred că mi-ar fi plăcut să-mi facă cineva în fiecare dimineață câte un frappe delicios sau chiar un capucino special așa cum am văzut pe acolo.

După ce am termin de savurat am mâncat un meniu de aripioare la KFC. Ăsta este ritualul atunci când ajungem la mall la Brăila. Profită m de faptul că în Galați nu avem KFC și mâncăm la Brăila. Ce să facem și noi. Câteva aripioare cu sos de usturoi sunt absolut delicioase indiferent de câte calorii are sau cât de nesănătoase ar fi. Nu mănânc zilnic așa ceva, așa că îmi permit un mic răsfăț culinar.

Seara se încheie cu un film bun. De multe ori mă documentez de acasă la ce film urmează să mergem și rar s-a întâmplat să facem alegeri neinspirate. Prefer filmele de acțiune sau chiar comediile. Ocolesc filmele SF pentru că nu sunt tocmai pe placul meu deși am văzut câteva filme de acest gen care m-au impresionat.

Pentru o seară de weekend în care nu ai altceva mai bun este ieșirea perfectă. Ce-i drept se cheltuie ceva bani, dar o dată pe lună sau atunci când avem timp de un astfel de răsfăț se merită!

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.