Ceasul bărbătesc – moft sau necesitate

Bărbații pun foarte mare preț pe micile detalii. Chiar dacă nu vor să recunoască, ei sunt atenți la tot. Analizează o femeie din cap până-n picioare și sunt foarte exigenți când vine vorba să-și dea cu părerea. Nu sunt atât de vocali ca o femeie și chiar dacă observă mici probleme, preferă să nu le spună și să le țină doar pentru ei. Pentru femei este mult mai greu să se abțină și își dau imediat cu părerea.

Trebuie să recunosc că eu apreciez bărbații care au grijă de felul în care se îmbracă. Nu mă refer acum la haine scumpe și ceasuri de firmă. Mă refer la simplul fapt că reușesc să asorteze diverse piese vestimentare și să le adapteze corespunzător stilului vestimentar al fiecăruia.

Ceasul este un accesoriu potrivit pentru orice ținută

Dacă femeile nu pot purta ceasuri la rochii, în cazul bărbaților nu se aplică aceleși reguli. Bărbații pot asorta ceasul atât la costum, cât și la o ținută sport. Tot ce trebuie să schimbe este modelul ceasului. Pentru o ținută office, sunt potrivite ceasuri barbati cu o curea de piele și, mai rar, de metal. Cadranul trebuie să fie obligatoriu rotund și modelul cât mai simplu. Nimic opulent sau foarte extravagant. În cazul ținutelor casual sau sport se poate folosi orice model de ceas, în afară de cel cu curea de piele. Orice model este acceptat, indiferent de formă sau curea.

Ceasul – moft sau necesitate

Aș vrea să răspund și dilemei din titlu. Am să vorbesc din punctul meu de vedere, dar și a soțului meu. Eu sunt o mare iubitoare de ceasuri și chiar dacă ora se poate vedea pe telefonul mobil, mie îmi este mult mai comod să am un ceas la mână pe care să-l consult ori de câte ori vreau să știu ora, data sau alte informații de genul. Pentru unii poate este considerat un moft. Bărbații am văzut că îndrăgesc ceasurile și nu este nevoie să cheltuie o avere pe ele. Sunt ceasuri barbati ieftine care pot arăta mult mai bine decât unul de firmă. Important este să știți ce vreți și să alegeți în funcție de ținutele la care vreți să-l asorați.

În concluzie, ceasul este un must have. Se vede foarte bine în combinație cu un sacou și chiar consider că acea persoane pune preț pe felul în care arată. Îmi plac bărbații îngrijiți.

Voi considerați că ceasul este un moft sau o necesitate?

You may also like

16 comentarii

  1. Si o necesitate si un moft . Imi plac barbatii care poarta ceasuri , mi se par mai atractivi . 🙂

  2. sa stii ca ceasurile si accesoriile de pe site-ul asta sunt ieftine, dar arata bine. Mie mi s-au parut de calitate si am comandat un cadou pentru un sef de-al sotului meu si sa stii ca am fost incantata de ce am primit.

  3. Nu consider neaparat ca un ceas e un moft. Un ceas foarte scump e un moft in schimb, cand deja costa ceasul mai mult ca orice altceva devine un moft.

  4. Consider ceasurile o necesitate, chiar dacă uneori uitandu-te poate foarte des la ora, ajungi sa fii stresat

  5. Nu m-am gandit niciodata ca ceasul ar putea fi un moft. In mod clar ceasul este detaliul care face diferenta intr-o tinuta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.