Cărți interactive pentru copii mici

Copiii mici trebuie să fie atrași de culori sau de activitățile din cărți pentru a-i putea ține captivați o perioadă cât mai lungă de timp pentru că altfel riscă să se plictisească și să-și piardă interesul pentru acea carte sau acea activitate. Pentru asta eu încerc să cumpăr cărți cât mai animate sau care să aibă diverse activități care s-o țină ocupată.

Cu gentuța în drum spre mare

Gentuța pentru vacanță este o carte pentru copii pertectă. Eu am luat-o în ideea de a avea o carte nouă pe care s-o pot folosi în vacanță atunci când se plictisește de tot ceea ce este în jur și s-o atrag cu aceasta. Evident că n-am putut s-o țin ascunsă prea mult timp pentru că a găsit-o și a fost fascinată de ea.

Este pentru copii puțin mai mari. Cred că pentru 4 ani ar fi perfectă. Sunt cartonase în spatele cărora se ascund diverse obiecte specifice vacanței la mare. Cristina a fost fascinată de această carte și o voi lua cu mine în vacanță. Dacă o ține măcar o jumătate de oră ocupată, tot este bine. Își pierde foarte repede interesul pentru lucruri și sunt puține lucrurile care îi atrag atenția pentru o perioadă mai lungă de timp. Un astfel de obiect este telefonul. Când îl prinde, greu mai reușești să-l iei.

Cartea “Cu gentuța în drum spre mare” o găsiți pe site-ul editurii Corint. Este o carte cartonată cu toartă și cu pagini lucioase și poze interesante. Găsiți această carte aici.

Comanda primită acum a fost doar cu una din Cărţile Aventuri în culori cu baby Looney tunes. Prima carte am luat-o acum ceva timp și am văzut că a fost foarte atrasă de ea. Are abțipilduri, povești și jocuri, ceea ce a fost o adevărată plăcere pentru ea. Îi plăcea să dezlipească acele autocolante și să le lipească în locurile stabilite sau în locurile preferate de ea.

Personajele din aceste cărți sunt foarte îndrăgite de copii, cu atât mai mult cu cât, sunt prezente variantă baby a acestora. Nu prea a stat Criss să-i citesc ceea ce vorbeau personajele, dar îi plăcea să coloreze în carte și să lipească autocolantele. Chiar recomand aceste cărți pentru că au un preț tare prietenos și va fi o adevărată atracție pentru cei mici.

Editura Corint are foarte multe titluri cunoscute și pentru adulți doar că eu am optat pentru cărticele de copii.

Ce alte titluri de cărți pentru copii îmi puteți sugera? Vi se par interesante cărțile prezentate?

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

15 comentarii

  1. Ai ales ceva tare frumos pentru Cris! Distractiv si educativ!
    Asa procedam si eu cand plecam in vacanta cu cei mici, le luam tot felul de carticele si jucarii educative ca sa aiba ce face si sa nu se plictiseasca!

  2. Foarte interesant ce vad aici! Abia astept sa mai creasca fiul nepoatei mele (oare el ce grad de rudenie are cu mine?) sa-i cumpar carti din astea interactive…!

  3. Buna!
    Am comandat 3 costume de baie si ieri am primit doar unul…la urmarirea comenzii imi scrie ca sunt expediate toate 3. imi puteti spune va rog frumos ce pot sa fac?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.