Cel mai bun și rezistent ruj de buze

Rujurile sunt nelipsite din rutina mea de machiaj zilnic. Aș putea să spun că folosesc minim 3 produse: rimel, ruj și fond de ten(BB cream). Cam astea sunt produsele la care apelez ori de câte ori trebuie să plec de acasă. Exceptând cazurile când am nevoie de un machiaj mai sofisticat sau am eu chef de ceva diferit. Nu se întâmplă foarte des asta, dar am și momente de genul.

Un ruj cu adevărat special

Întâi de toate vreau să punctez și faptul că toate femeile au încercat fel de fel de rujuri de-a lungul timpului. Unele sunt mai bune, altele mai puțin bune. Unele pot fi doar hidratante sau doar cu mici particularități. De data asta vreau să vă spun despre un ruj cu adevărat special care s-a făcut remarcat printre toate cele folosite de mine până acum.

Maybelline a lansat niște rujuri senzaționale în ultimul timp. Mă bucur că le-am oferit credit și că am zis să încerc și eu rujul Maybelline SuperStay Matte Ink pentru că am ajuns să-l încerc la recomandarea prietenelor. A fost un fel de dragoste la prima folosire. În primul rând, mi-am ales o nuanță care mă punea foarte bine în evidență și asta m-a făcut să-l port destul de des din momentul în care mi l-am cumpărat.

Aplicatorul vine cu o parte teșită și cu vârful suficient de ascuțit care mă ajută să am o precizie extrem de bună de aplicare. Rujul este suficient de pigmentat și nu este nevoie să revin de foarte multe ori pentru a uniformiza culoarea. O dată aplicat acesta are un finish extrem de plăcut și nu usucă absolut deloc buzele.

Rezistența rujului

Rujul Maybelline SuperStay Matte Ink vine în 15 nuanțe pe Notino. Cu alte cuvinte, aveți de unde alege. Eu am doar 2 nuanțe. În poze port nuanța romantic 30 și este preferata mea. Este un ruj roz perfect din punctul meu de vedere. Cu părere de rău trebuie să recunosc că este pe terminate și cu siguranță îl voi recumpăra. Cel de-al doilea ruj am vrut să-l iau un nude roziu doar că duce mai mult spre un moviu. Acesta este în nuanța lover 15. Cred că voi mai încerca o nuanță pentru că îmi plac mult prea mult.

Acest ruj poate fi purtat fără probleme o zi întreagă fără a fi nevoie să-l reaplici. Nu se ia dacă bei apă, mănânci sau orice altă acțiune. Eu l-am purtat inclusiv la nuntă și nu am stat nicio clipă cu grijă că acesta dispare dacă beau un pahar de apă sau dacă mănănc ceva uleios.

Mi-a plăcut tare mult gama SuperStay și am vrut să încerc și creioanele SuperStay Ink Crayon. Mi-am luat nuanța  85 – Change is Good care mi se potrivește de minune. Este acel nude roziu pe care-l căutam eu. Din păcate creionul nu este la fel de rezistent ca rujurile lichide. Acestea sunt rujuri normale care au o rezistență medie și necesită reaplicare.

Voi folosiți rujuri Maybelline? Care este gama sau nuanța voastră preferată?

You may also like

13 comentarii

  1. Ador aceste rujuri, sunt preferatele mele. Cele mai rezistente și frumoase rujuri pe care le-am incercat! Îți stă foarte bine cu această nuanță. Creioanele din aceeași gamă nu le-am incercat încă dar rujurile sunt absolut demențiale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.