Am ajuns la teatru după o lungă perioadă de timp! Magnum Mophtologicum

Sâmbătă am aflat că toți prietenii noștri și-au luat bilete la teatru și am zis că trebuie să mergem și noi la o piesă de teatru să vedem cum este.

La teatru am mai fost de 2 ori însă nu am fost impresionată niciodată. Prima oară am fost în liceu împreună cu majoritatea colegilor și atunci mi s-a părut amuzant ceea ce se întâmpla în jur decât ce se petrecea pe scenă și la prima pauză am plecat. A doua oară am primit 2 bilete la teatru de la mama prietenului meu unde juca și Claudiu Bleonț și am zis să mergem și noi să vedem cum este însă nu ne-a dat pe spate nici de această dată. Personajele au fost puține și acțiunea nu a fost cine știe ce … ba mai mult nici măcar nu îmi mai amintesc subiectul.

După 5 ani în care nu am mai avut nici un contact cu teatrul ne-am hotărât ieri să mergem la Magnum Mophtologicum, este o piesă din I.L. Caragiale.

Prima parte a piesei a fost puțin cam plictisitoare și în plus nici măcar nu înțelegeam anumite cuvinte … și nu eram eu problema pentru că am întrebat o prietenă care stătea lângă mine dacă ea înțelege tot ce se spune și am primit acelaș răspuns.

A doua parte a fost mai amuzantă și puțin mai plină de acțiune și multe din replicile îmi erau cunoscute. Asta este singura poza pe care am reușit să o fac. Știu că nu arată tocmai bine însă îmi era rușine să încep eu cu blițul pe acolo pentru că nu am văzut asta în jurul meu.

Biletul a costat 19 lei iar la cinema costă tot cam atât. Voi ce ați alege … teatru sau film?

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.